Forum » Kaj kupiti » Je LG W2486L dober nakup? Drug monitor do 200EUR?
Je LG W2486L dober nakup? Drug monitor do 200EUR?
drooer ::
Lep pozdrav poleg prenosnega računalnika sem si omislil še en dodaten monitor pa me zanima vaše mnenje o tem kakšen naj bo ta monitor.
Potrebujem ga bi za gledanje filmov, videospotov itd.
malo sem brskal po internetu pa me zanima vaše mneje o tem monitorju
http://www.mimovrste.com/artikel/265007...
Ker se bolj slabo spoznam na tehniko me zanima se ce je bolje kupiti kekšen monitor ki je Full HD?
Lahko mi priporočate tudi kateri drug monitor do 200€.
Ps
upam da sem napisal vse kar me zanima in da me raqzumete :D.
Hvala za nasvete
Potrebujem ga bi za gledanje filmov, videospotov itd.
malo sem brskal po internetu pa me zanima vaše mneje o tem monitorju
http://www.mimovrste.com/artikel/265007...
Ker se bolj slabo spoznam na tehniko me zanima se ce je bolje kupiti kekšen monitor ki je Full HD?
Lahko mi priporočate tudi kateri drug monitor do 200€.
Ps
upam da sem napisal vse kar me zanima in da me raqzumete :D.
Hvala za nasvete
- spremenil: Mavrik ()
b1lolol ::
Odvisno kdo ti svetuje. Nekateri bodo rekli da je super drugi pa da je zanič.
Jaz spadam k drugi skupini.
Kupil sem ga na mimovrste. Ko sem ga priklopil, sem takoj pogrešal lepe barve, ki jih ima moj 6 let star 19" sony.
Vseeno sem ga uporabljal še cel večer v wowu, saj smo z guildom bili zmenjeni za raid in nisem več imel časa priklopit pcja na star ekran. V igrah barve ne izgledajo niti tako slabo.. pač navadit se je treba.
Ko sem končal sem probal nastavljat barve... na ekranu in računaliku. Nič ni pomogalo in vse je izgledalo zelo grdo (vsaj na namizju in brskalniku). Dodatne funkcije ki so čisto neuporabne oz. neučinkovite (pravzaprav poslabšajo celotno izkušnjo kot recimo senzor ambienta) pa so še dodaten žebelj v krsto.
Potem sem pa še opazil da se ob rahlem pritisku na okvir pojavi vijolična navpična črta.
Naslednji dan sem ga nesel nazaj in zahteval vračilo denarja.
Mislim da ga bi vrnil v vsakem primeru.. tudi če na njem nebi bilo tehnične napake.
Te dni sam iščem nov 24" monitor s katerim pride tudi nov PC. Tako da ti lahko priporočam da greš v BigBang oz. podobno trgovino kjer imajo razstavljene prižgane ekrane in si tam stvari podrobneje ogledaš. Morda tudi vprašaš prodajalca za nasvet.
Kolikor sem ugotovil so pri Samsungu najboljši proizvajalci monitorjev za ta cenovni razred.
Sam si jutri grem po LED LCD Samsung A350H 24". V BigBangu stane 220€ (tja grem ker imam z kuponi 20€ popusta + tam deluje vse skupaj bolj strokovno če recimo uveljavljaš garancijo kot pa na kakšnem mimovrste kjer se stvari lahko zavlečejo). Dobiš pa ga tudi ceneje. Poglej na ceneje.si
Upam da sem ti pomagal.
Jaz spadam k drugi skupini.
Kupil sem ga na mimovrste. Ko sem ga priklopil, sem takoj pogrešal lepe barve, ki jih ima moj 6 let star 19" sony.
Vseeno sem ga uporabljal še cel večer v wowu, saj smo z guildom bili zmenjeni za raid in nisem več imel časa priklopit pcja na star ekran. V igrah barve ne izgledajo niti tako slabo.. pač navadit se je treba.
Ko sem končal sem probal nastavljat barve... na ekranu in računaliku. Nič ni pomogalo in vse je izgledalo zelo grdo (vsaj na namizju in brskalniku). Dodatne funkcije ki so čisto neuporabne oz. neučinkovite (pravzaprav poslabšajo celotno izkušnjo kot recimo senzor ambienta) pa so še dodaten žebelj v krsto.
Potem sem pa še opazil da se ob rahlem pritisku na okvir pojavi vijolična navpična črta.
Naslednji dan sem ga nesel nazaj in zahteval vračilo denarja.
Mislim da ga bi vrnil v vsakem primeru.. tudi če na njem nebi bilo tehnične napake.
Te dni sam iščem nov 24" monitor s katerim pride tudi nov PC. Tako da ti lahko priporočam da greš v BigBang oz. podobno trgovino kjer imajo razstavljene prižgane ekrane in si tam stvari podrobneje ogledaš. Morda tudi vprašaš prodajalca za nasvet.
Kolikor sem ugotovil so pri Samsungu najboljši proizvajalci monitorjev za ta cenovni razred.
Sam si jutri grem po LED LCD Samsung A350H 24". V BigBangu stane 220€ (tja grem ker imam z kuponi 20€ popusta + tam deluje vse skupaj bolj strokovno če recimo uveljavljaš garancijo kot pa na kakšnem mimovrste kjer se stvari lahko zavlečejo). Dobiš pa ga tudi ceneje. Poglej na ceneje.si
Upam da sem ti pomagal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: b1lolol ()
kmetek ::
ne vem kaj se drkate s temi tn jajci ko imaš hud ips za manj kot 400€...in ne, ni drago...monitor so oči in tu se ne špara.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup televizijeOddelek: Kaj kupiti | 10827 (9145) | Robert |
» | Kateri 22" LCD monitor kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18996 (7479) | ST-777 |
» | Kateri TV za do 1000€ kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28175 (25777) | djordjevic |
» | Nakup LED LCD TV monitorja: 23" LG vs. 24" SamsungOddelek: Kaj kupiti | 3368 (3198) | Modri dirkač |
» | Nov LCD monitor -> LED ali navadenOddelek: Kaj kupiti | 8507 (3358) | Ashrack |