» »

Čas za prijavit?

Čas za prijavit?

alexmarsic ::

Pozdravljeni!

Torej dogaja se že kar nekaj časa nekaj kar me zelo matra. V bloku imamo spodaj kurilnico, ki so jo zdaj začeli obnavljat. Zjutraj se kamioni pripeljejo na naše skromno parkirišče in zablokirajo celotno parkirišče, da je nemogoče avte spravit ven. Torej za moje pojme bi morali o temu obvestit na oglasni deski v bloku, da naj spraznimo parkirišče. Od DOM Koper ni bilo ne duha ne sluha o tem da bi nas obvestili. Problem pa je to, da ti greš do njih jim razložiš da rabiš it delat njih pa dobesedno boli k. da oni imajo za delat svoje in da imajo vse naloge za to opravljat. Ne gre se zato da me moti ker delajo moti me že samo to da brez obestil nam parkirišče popolnoma zaprejo in smo stanovalci zablokirani, da niti na svoje posle ne moremo it ? Po vašem mnenju bi jih blo treba prijavit? Danes sem že drugič doma ker ne morem premaknit avta.

amigo_no1 ::

Si jih vprašal (delovodjo), do kdaj bodo predvidoma trajala obnovitvena dela ? Ker do takrat boste eni drugim v napoto 8-).
Načeloma bi moral biti obveščen upravnik bloka, ki prilepi obvestilo na oglasno desko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

c3p0 ::

Umaknit se ti že morajo, če želiš ven. Meni so se v podobnih primerih še vedno. Če ne želijo, pa jim nagajaj nazaj (zaparkiraj jih). Ampak načeloma lepa beseda lepo mesto najde.

alexmarsic ::

Nobeden ni bil obveščen o delu. Delajo pa en dan na full pol 3 dni nič pol spet 1 dan na full in tako dalje. Delovodja? Hah tega sploh ni on prileti zjutraj za minuto napiše ta in ta in ta ima to in to za naredit in nasvidanje

Sago kar praviš je res morali bi se ampak so neki zabiti ki tudi z lepimi besedami se ne odmaknejo.Na kar sem se jaz razjezil in enega prijel in ga pocuknu do kamjona da ga odmakne, ki pa pol brez komplikacij se je usedu in premaknil. Danes pa kot sem že reku nobeden ne dela in stanje notri v kurilnici je tako, da dobesedno ni nič notri v njej.

gendale ::

sam ga premakni

fosil ::

Ja reč naj se ti umaknejo, drugač pa poklič policijo, pa še delovno inšpekcijo.
Verjetno bo samo grožnja zalegla.
Tako je!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Večkrat prekoračena maksimalna količina CO v stanovanju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8514903 (5905) sandmat
»

[Vprašanje]Javni red in mir (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13121687 (16176) Invictus
»

Postar nastavlja posiljke na oglasno desko ali v prostor z postnimi predali

Oddelek: Loža
294874 (3717) Miki N
»

Študentski domovi izselitev

Oddelek: Loža
4011656 (10658) nuclear
»

Totalno "butasto" vprašanje ........

Oddelek: Loža
312030 (1325) bajro

Več podobnih tem