Forum » Pomoč in nasveti » Windows boot + external USB disk
Windows boot + external USB disk
TiMe25 ::
Pozdravljeni,
Imam mašino, neke verte medijski server, kjer imam na zunanjem USB disku sharanjene datoteke. Sistem je narejen tako za laufa brez tipkovnice, miške in monitorja in ga dostopam preko VPN in z Remote desktop.
Ko želim Re-bootat sistem (Win7) se mi zadeva nekje vmes ustavi (ni sistega piska iz mašine) in OS se mi ne naloži. Če zunanje USB diske odklopim vse dela OK. Ima kdo kakšen "workaround" da bi se sistem bootal tudi s priklopljenimi USB diski ?
LP,
Imam mašino, neke verte medijski server, kjer imam na zunanjem USB disku sharanjene datoteke. Sistem je narejen tako za laufa brez tipkovnice, miške in monitorja in ga dostopam preko VPN in z Remote desktop.
Ko želim Re-bootat sistem (Win7) se mi zadeva nekje vmes ustavi (ni sistega piska iz mašine) in OS se mi ne naloži. Če zunanje USB diske odklopim vse dela OK. Ima kdo kakšen "workaround" da bi se sistem bootal tudi s priklopljenimi USB diski ?
LP,
TiMe it's always on my side !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali predvajanje videa iz USB pusti sledi v Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 3374 (2430) | celebro |
» | problemi po montaži ssd diskaOddelek: Strojna oprema | 1930 (1665) | first_line |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3256 (2636) | ManDriver |
» | Prenosnik Vista + XP na zunanjem diskuOddelek: Operacijski sistemi | 1867 (1774) | Ziga Dolhar |
» | Windows na zunanjem disku?Oddelek: Operacijski sistemi | 1656 (1467) | ~Speed |