Forum » Pomoč in nasveti » GMail in filtri
GMail in filtri
JesusChrist ::
Pozdravljeni!
Zanima me ena stvar glede filtrov v gmail-u, in sicer, ali je možnost nastaviti skupino stikov v filter? Ker mi je res bedno, da moram vedno dodajati recimo 10 mailov posebaj v filter namesto, da bi samo nastavil ime skupine. Prav tako bi to zelo koristilo v primeru kakih sprememb skupin.
LP
Zanima me ena stvar glede filtrov v gmail-u, in sicer, ali je možnost nastaviti skupino stikov v filter? Ker mi je res bedno, da moram vedno dodajati recimo 10 mailov posebaj v filter namesto, da bi samo nastavil ime skupine. Prav tako bi to zelo koristilo v primeru kakih sprememb skupin.
LP
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
ales85 ::
Narediš lahko eno nalepko (label) in nato 10 filtrov (ali pač kolikor rabiš kontaktov), da jih meče v ta label - skupina.
JesusChrist ::
Mam labele in bi ravno za en filter rad to naredil ... sem uporabil "email1 OR email2 OR ... emailX" ker ne omogoča uporabe celotne skupine v filtrih
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JesusChrist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse o bazenu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 43939 (9187) | robertko |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25125 (11755) | donvito |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18899 (14569) | antonija |
» | Gmail dodal sortiranje pošte po pomembnostiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12418 (10951) | techfreak :) |
» | Gmail by Google : niti za amaterje !Oddelek: Omrežja in internet | 3727 (2652) | r5r |