Forum » Pomoč in nasveti » ImgBurn - Device not ready (medium not present)
ImgBurn - Device not ready (medium not present)
Ruby ::
Živjo, imam velik problem če bi mi kdo pomagu...na Slotech sm se nekak spomnu k sm prelistu pol Googla pa mi jeblo že slabo pa žejn..:P
Stvar je taka, hočem zapeči xbox 360 igro na DVD+R DL preko Imgburn, zaplet pa nastane ko mi v levem spodnjem kotu piše Device not ready (medium not present),
in sedaj mi niti ne bere več cdjev in tudi dvdjev, imam Optiarc DVD RW AD-7173A ATA Device ščekiral sem updejte 5 ur sm isku pa nc kao vse updejtan, js res ne vem vec, ampak ta pekač more zapisovati Dual layerj, pred tem je normalno deloval pekel sem loh use v nerotu....kaj da nardim kakšen namig če bi lahko.
Hvala
Stvar je taka, hočem zapeči xbox 360 igro na DVD+R DL preko Imgburn, zaplet pa nastane ko mi v levem spodnjem kotu piše Device not ready (medium not present),
in sedaj mi niti ne bere več cdjev in tudi dvdjev, imam Optiarc DVD RW AD-7173A ATA Device ščekiral sem updejte 5 ur sm isku pa nc kao vse updejtan, js res ne vem vec, ampak ta pekač more zapisovati Dual layerj, pred tem je normalno deloval pekel sem loh use v nerotu....kaj da nardim kakšen namig če bi lahko.
Hvala
Highlag ::
Pa ti pekač sploh še deluje? Tele stvari danes crknejo kar tako zaradi lepšega.
Never trust a computer you can't throw out a window
Ruby ::
Ja je delal vse preden sem instaleral Imgburn zdej pa prebere navaden cd, dvdja pa noče...kaj lahko nardim kje lahko kej scekiram glede branja dvdja dual layerjov ksni programcki itd....
Cold1 ::
Ob namestitvi ImgBurna se je morda kaj zalomilo, odstrani ga in poglej če stvari delujejo, če ne, uporabi Obnovitev Sistema (meni Start > Vsi programi > Pripomočki > Sistemska orodja > Obnovitev sistema ) in povrni stanje na točko preden se je namestil ImgBurn (točke obnovitve se samodejno ustvarijo pred namestitvijo programske opreme).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Win10 - does not have valid IPOddelek: Pomoč in nasveti | 4718 (3738) | ST-777 |
» | BOOTMGR is missing - inštalacija WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2125 (1946) | d4vid |
» | Inštalacija linuxa na oddaljeni lokaciji ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1764 (1462) | #000000 |
» | Kaj podobnega NEROTU?Oddelek: Programska oprema | 3785 (2625) | javr |
» | windows could not startOddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (1092) | strongman |