Forum » Zvok in slika » PC USB <-> TV USB
PC USB <-> TV USB
kranjcb ::
Če na plazmo LG 50PV350 priključim na USB zunanji disk mi vse lepo predvaja (filmi, slike, muziko, ...).
Zdej me pa zanima, če je kakšna varjanta, da bi namesto zunanjega diska na USB televizije priključil USB od PC-ja -> da bi lahko direkt gledal filme iz diska na PC-ju. Se pravi rabim nek emulator/middleware/kabel da TV vidi USB input kot kluček (ali zunanji disk). V resnici je pa to npr. neka mapa na PC-ju. Neki kabli obstajajo za priklop 2 PC-jev z USB kablom, samo to verjetno ni to.
Se je že kdo s tem kaj ukvarjal?
Zdej me pa zanima, če je kakšna varjanta, da bi namesto zunanjega diska na USB televizije priključil USB od PC-ja -> da bi lahko direkt gledal filme iz diska na PC-ju. Se pravi rabim nek emulator/middleware/kabel da TV vidi USB input kot kluček (ali zunanji disk). V resnici je pa to npr. neka mapa na PC-ju. Neki kabli obstajajo za priklop 2 PC-jev z USB kablom, samo to verjetno ni to.
Se je že kdo s tem kaj ukvarjal?
kranjcb ::
Jah namen je da bi s TV dalincem štimal filme, muziko. Če maš HDMI moreš imet potem še npr. wireless miško da štimaš kaj bi gledal.
Jaz bi bolj rabil kako uštimat da bi TV znal brati nekako iz diska na PC-ju (preko USB, mrežne nimam na TV-ju).
Jaz bi bolj rabil kako uštimat da bi TV znal brati nekako iz diska na PC-ju (preko USB, mrežne nimam na TV-ju).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG TV snemanje na USB ključek-funkcija DVROddelek: Zvok in slika | 3831 (2269) | jahtba |
» | Kateri TV omogoča snemanje na USB ključek?Oddelek: Zvok in slika | 8612 (4037) | OmegaBlue |
» | Zunanji disk se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1264) | J`Mavr0 |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20054 (12634) | filipc |
» | USB HD 2,5 iz laptopa ne gre kopiratOddelek: Strojna oprema | 1475 (1263) | Vasakhan |