Forum » Mobilne tehnologije » Kako naložit nov CyanogenMod 7 na LG GT540?
Kako naložit nov CyanogenMod 7 na LG GT540?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Mitja358 ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem posodobil LG GT540 na CM 7 s SwiftDroid 2.0 RC1. Zdaj pa je zunaj že RC3, ki prinaša nekaj vrednih sprememb, zato bi rad posodobil na RC3.
Ko sem nalagal RC1, sem z neke strani snel .exe datoteko in RC1 naložil preko programa, sedaj za RC2 in za RC3 je pa samo zazipano in noter so .img datoteke.
Navodila so pa taka:
Še link do te strani.
Problem je, ker nimam pojma kam naj te ukaze pišem.
Hvala.
pred kratkim sem posodobil LG GT540 na CM 7 s SwiftDroid 2.0 RC1. Zdaj pa je zunaj že RC3, ki prinaša nekaj vrednih sprememb, zato bi rad posodobil na RC3.
Ko sem nalagal RC1, sem z neke strani snel .exe datoteko in RC1 naložil preko programa, sedaj za RC2 in za RC3 je pa samo zazipano in noter so .img datoteke.
Navodila so pa taka:
Intallation:
fastboot -w
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot reboot
Še link do te strani.
Problem je, ker nimam pojma kam naj te ukaze pišem.
Hvala.
![](https://static.slo-tech.com/stili/bel_rudis.png)
Bananovec ::
Potegneš iz Link for Recovery, datoteko daš v root mapo telefona, greš v Recovery Mode ter poiščeš ta fajl in inštaliraš.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 106524 (22940) | _ssd_sata |
» | Bootloop telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 1327 (1142) | Bizkit45 |
» | HTC DESIRE 820 - bricked?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1889 (1689) | FX6300B |
» | CyanogenMod 9 in Sony ericsson arc problemOddelek: Mobilne tehnologije | 959 (788) | BladE_ |