Forum » Pomoč in nasveti » Kabelska TV na računalniku?
Kabelska TV na računalniku?
xxxgeekxxx ::
Lep pozdrav!
Mene zanima, če obstaja kaj, da bi lahko na računalnik gledal TV. Gledam namreč tv tunerje
Na primer http://www.mimovrste.com/artikel/268003...
Zanima pa me, če ta tvtuner dela samo z anteno ali lahko vklopim kabelsko na to? Če gre vklopit kabelsko, bom imel na računalniku potem vse programe (discovery, national geo, animal planet itd.)?
Kaj je najcenejši način za kabelsko na računalniku? Kaj priporočate?
Hvala
Mene zanima, če obstaja kaj, da bi lahko na računalnik gledal TV. Gledam namreč tv tunerje
Na primer http://www.mimovrste.com/artikel/268003...
Zanima pa me, če ta tvtuner dela samo z anteno ali lahko vklopim kabelsko na to? Če gre vklopit kabelsko, bom imel na računalniku potem vse programe (discovery, national geo, animal planet itd.)?
Kaj je najcenejši način za kabelsko na računalniku? Kaj priporočate?
Hvala
Ke te češ
zavajon ::
Ne bo šlo. Ta tuner sprejema samo DVB-T, kabelska pa je DVB-C. Z analognim tunerjem bi lahko gledal analogne kabelske programe, če pa želiš digitalne, moraš nabavit DVB-C tuner z modulom za dekodirno kartico, brez te boš lahko gledal samo RTVSLO.
Sem vedel da je neka finta
Samo če bi šlo gledat analogne kabelske te bi tak šlo ane? Saj kabelska ma analogne programe še vedno, vsaj meni jih gre gledat na tv... Ali bi vseeno samo RTVSLO šlo?
Katero kartico pa priporočaš/-te?
Samo če bi šlo gledat analogne kabelske te bi tak šlo ane? Saj kabelska ma analogne programe še vedno, vsaj meni jih gre gledat na tv... Ali bi vseeno samo RTVSLO šlo?
Katero kartico pa priporočaš/-te?
Ke te češ
zavajon ::
Ta je drag malo ane?
Sem upal da bom kaj za 15-20€ dobil, ampak zgleda da ne... Bom ta drugo temo malo pogledal če je kdo kaj pametnega postal
Sem upal da bom kaj za 15-20€ dobil, ampak zgleda da ne... Bom ta drugo temo malo pogledal če je kdo kaj pametnega postal
Ke te češ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tv karticaOddelek: Zvok in slika | 3241 (3027) | Duhec |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25194 (15882) | OK.d |
» | TV kartica gigabyte u7300 pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2554 (1616) | BCSman |
» | GIGABYTE TV KARTICA U8300Oddelek: Pomoč in nasveti | 3995 (3039) | kmetek |
» | LG TV in DVB -C tunerOddelek: Pomoč in nasveti | 9802 (8938) | Alexius Heristalski |