Forum » Zvok in slika » PHILIPS BDP5200/12 bluray predvajalnik DA ali NE?
PHILIPS BDP5200/12 bluray predvajalnik DA ali NE?
tajci ::
Podrav vsem!
Odločam se za nakup novega predvajalnika zaradi zastarelosti zdajšnjega vendar se na tovrstne zadeve ne spoznam ravno najbolje. Želim kupiti predvajalnik, ki bi bil karseda kakovosten in omogočal predvajanje različnih formatov ne le originalov. Za zdaj se mi je najboljši in najugodnejši zdel tale model
http://www.bigbang.si/slika/predvalanik...
vendar ne vem ali je vredu ali ne. Kakšne so vaše izkušnje s tovrstnimi predvajalniki in ali bi za isto ceno bilo mogoče dobiti tudi kaj boljšega? Kot že rečeno se na to res ne spoznam in zato ne vem ali je predvajalnik kakovosten ali ne. Prosim za vsakršno pomoč, saj bo več kot dobrodošla.
LP
Odločam se za nakup novega predvajalnika zaradi zastarelosti zdajšnjega vendar se na tovrstne zadeve ne spoznam ravno najbolje. Želim kupiti predvajalnik, ki bi bil karseda kakovosten in omogočal predvajanje različnih formatov ne le originalov. Za zdaj se mi je najboljši in najugodnejši zdel tale model
http://www.bigbang.si/slika/predvalanik...
vendar ne vem ali je vredu ali ne. Kakšne so vaše izkušnje s tovrstnimi predvajalniki in ali bi za isto ceno bilo mogoče dobiti tudi kaj boljšega? Kot že rečeno se na to res ne spoznam in zato ne vem ali je predvajalnik kakovosten ali ne. Prosim za vsakršno pomoč, saj bo več kot dobrodošla.
LP
tajci ::
Ja saj sem že kar nekaj prebrala pa bom še kaj poskusla poiskat. No bom prečekirala malo LG modele. Hvala za odgovore.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD LED TV z USBOddelek: Zvok in slika | 5416 (4959) | Ashrack |
» | Trdi disk in TVOddelek: Pomoč in nasveti | 1624 (1542) | Iztok1967 |
» | Laptop na plazmo via VGAOddelek: Zvok in slika | 1348 (1179) | zolja |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4018 (3761) | Okapi |
» | Hišni kino LG lH-D 6235 za 40 jurju, je varianta al ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1251 (1219) | boštjan |