Forum » Zvok in slika » prenosnik in 5.1 zvok
prenosnik in 5.1 zvok
f0gripper ::
Imam prenosnik,danes sem dobil zvočno kartico trust.Vse sem priklopil in jih v tistem programu testiral ki sem ga dobil zraven.Tam se oglasijo vsi,ko pa hočem poslušat glasbo pa mi delata samo sprednja 2,mogoče ve kdo v čem je problem?
zolja ::
Beri tole: Hišni kino
Enako velja zate, izvor je glasba, ki je posneta v stereo (2 kanalni) tehniki.
LP Zolja
Enako velja zate, izvor je glasba, ki je posneta v stereo (2 kanalni) tehniki.
LP Zolja
Imam pa zvočnike genius 5050 in danes sem dobil to zvočno.http://www.mimovrste.com/artikel/288001...
borki ::
Probaj še dvd film če imaš kakšnega ki je 5.1 da boš slišal če je zvok na vseh.Drugače pa polnilo zvočnika (fill speaker) vklopi če ima funkcijo ta zvočna v nastavitvah. Pa še to preveri če imaš tak nastavljeno kot je na sliki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borki ()
zolja ::
kaj to pomeni,da nemorem z mojega prenosnika dobit pravi 5.1 zvok? :(
Nisi prebral ha? Če je glasba posneta v dvokanalni tehniki jo bodo tudi tvoji zvočniki predvajali samo preko dveh zvočnikov. Če boš gledal DVD ali BluRay film ali poslušal glasbo, ki je posneta v 5.1 tehniki, bodo pa tudi tvoji zvočniki predvajali zvok preko vseh 6...
LP Zolja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zolja ()
flood ::
prebrskaj za kak program s kareim bo zvok na vseh zvočnikih
logitech mislim, da ima to že tovarniško za stereo zvok na 5.1
logitech mislim, da ima to že tovarniško za stereo zvok na 5.1
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
Vse bom prodal :) zvočno+zvočnike pa bon nabavil 2.1 zvočnike logitech z-2300 ali so kaki bolši? z bolšimi bassi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3470 (3000) | connel |
» | bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočemOddelek: Zvok in slika | 2976 (2270) | CeSTbon |
» | Ali je 5.1 sistem res samo za filme in ne za glasbo?Oddelek: Zvok in slika | 6579 (6021) | Arntor |
» | Hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 631 (567) | zolja |
» | Stereo zvok na 4 zvočnike (Soundblaster 2 ZS)Oddelek: Zvok in slika | 952 (872) | axee |