Forum » Pomoč in nasveti » Problem - računalnik
Problem - računalnik
TripleX ::
Zdravo!
Zadeva je taka da ne dobim signala na monitorju ter mi računalnik piska.
To je začelo delat, ko sem zamenjal disk s praznim formatiranim diskom, pred tem pa mi je normalno delal.
Hvala
LP
Zadeva je taka da ne dobim signala na monitorju ter mi računalnik piska.
To je začelo delat, ko sem zamenjal disk s praznim formatiranim diskom, pred tem pa mi je normalno delal.
Hvala
LP
Maxtor ::
To se včasih zgodi. Ni kriv disk. Vzami baterijo ven, pa daj čez kake pol minute nazaj, da se BIOS resetira. Potem bi moglo delat. Vsaj na 99% primerov, ki sem jih imel takih je delalo.
LP
LP
novi ::
Si pravilno priključil disk? Pazi pri IDE kablu na pin1, če imaš dva diska je master nakoncu in slave na sredini kabla.
Ps.: Če pa je napaka kje drugje, pa najlažje ugotoviš tako, da izklopiš disk in zaženeš računalnik. Če še vedno ne dela je za napako kriva kakšna druga komponenta.
Ps.: Če pa je napaka kje drugje, pa najlažje ugotoviš tako, da izklopiš disk in zaženeš računalnik. Če še vedno ne dela je za napako kriva kakšna druga komponenta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: novi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SW za testiranje stabilnosti SSDOddelek: Strojna oprema | 645 (450) | c00L3r |
» | Win 7 - kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2328 (1785) | Grizzly |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5491 (4488) | hyphh |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1239) | OChack |
» | Par problemov z XPjiOddelek: Operacijski sistemi | 2742 (1988) | Mercier |