» »

Samsamsung Galaxy 5 i5500 in brezmejni internet 24ur

Samsamsung Galaxy 5 i5500 in brezmejni internet 24ur

laguna1 ::

Pozdravljeni

Zanima me, kot je že v naslovu te teme navedeno, če je možno uporabiti ta telefon, tu so specifikacije http://www.gsmarena.com/samsung_i5500_g... ,kot internetni brskalnik s kartico brezmejni internet 24ur, tu je povezava http://www.tusmobil.si/paketi/brezmejni... in če, katero sim kartico je potrebno vzet (vstaviti v telefon), navadno ali micro sim, in če, če je potem to brskanje s to kartico na tem telefonu za 1 EUR za 24 ur.

Za odgovoro se vam lepo zahvaljujem

Lep pozdrav

bluefish ::

Beri droben tisk:

"Velja načelo primerne uporabe pri prenosu podatkov v skladu s Posebnimi pogoji uporabe storitev mobilnega interneta >>BREZMEJNI INTERNET 24 UR<<.
Tušmobil je označeni paket oblikoval z namenom zagotavljanja uporabniške izkušnje, ki za povprečnega uporabnika pomeni neomejeno uporabo storitev in sicer z dodelitvijo tako visoke količine storitev, da je povprečni uporabnik v določenem obračunskem obdobju običajno ne doseže oz. ne porabi. V določenih primerih, zlasti, ko poraba označenega paketa začne bistveno odstopati od siceršnje povprečne uporabe ali Tušmobil na podlagi analize prometa oceni, da storitev naročnik ne uporablja v skladu z običajnimi vzorci uporabe povprečnega Tušmobilovega uporabnika (zlasti v primeru uporabe v P2P - "vsak z vsakim" omrežjih ali prenosih večjih ali večje količine datotek ter v primerih vzdrţevanja kontinuirane povezave ne glede na hitrost) si Tušmobil za zaščito kvalitete storitev, integritete omrežja in zaščite omrežja pred preobremenitvami, po predhodnem opozorilu z SMS sporočilom in v primeru, da uporabnik s kršitvami nemudoma ne preneha, pridržuje pravico omejiti možnost uporabe storitev s tem, da izvede kateregakoli izmed naslednjih ukrepov (i)omeji prenosne hitrosti podatkovnih sej, (ii) za določen čas prepreči uporabo storitev, (iii) začne z obračunavanjem presežne uporabe po Ceniku, če je tak ukrep predviden ali (iv) aktivira naslednje obračunsko obdobje. V izogib dvomu se bo v vsakem primeru za preseganje običajne rabe štelo kumulativno preseganje 1 GB prenosa podatkov kadarkoli v roku 24 ur od aktivacije posameznega obdobja veljavnosti.
"

laguna1 ::

@bluefish, saj bi imel le za normalno uporabo, torej za normalno brskanje, zanima me predvsem če gre telefon in ta kartica sploh skupaj, in če ali navadna sim ali pa micro sim.

LP

imallears ::

Itak da gre. Še kličeš lahk z nje. Samo posebno tarifo ma za internet vklopljeno. Med micro sim pa navadno pa tud ni druge razlike kokr velikost.

laguna1 ::

@imallears, torej je lahko ta sim kartica kot navadna telefonska kartica (predplačniška)?

In katera kartica SIM ali MICRO SIM bi šla v ta telefon?

LP

imallears ::

Je lahko ja, samo ti ne vem povedat kej več, katero tarifo ma za klice, itd... Pomojem ne moreš falit če vzameš navadno SIM.

imallears ::

laguna1 ::

Hvala

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
86108721 (12145) zobnik
»

Mobilni internet (Tušmobil) (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7115684 (6309) Daniel
»

najbolj ugoden mobilni internet paket ?

Oddelek: Omrežja in internet
91917 (1762) ManDriver
»

Tušmobil Internet

Oddelek: Mobilne tehnologije
152418 (2133) zantel
»

UMTS usmerjevalnik

Oddelek: Kaj kupiti
61350 (1140) Vanadium

Več podobnih tem