Forum » Omrežja in internet » Ne odpira internet strani
Ne odpira internet strani
solo5 ::
NA XP sp3 imam naložene Firefox 5 in IE8, NOD32 in Malwarebytes
Zelo pogosto mi noče odpirati internet strani ( ni kljukice pri nepovezan način).
Na ADSL modemu je povezava do interneta ( na drugem računalniku internet dela), Povezava lokalnega omrežje je vzpostavljena, vidim drug računalnik, celo mail mi dela, če pingam Google dobim odziv, ampak ne odpre mi nobene internet strani.
Računalnik je na novo instaliran in na njem razen zgoraj omenjenih in Offica skoraj ni programov.
Kako bi rešil zadevo ?
Zelo pogosto mi noče odpirati internet strani ( ni kljukice pri nepovezan način).
Na ADSL modemu je povezava do interneta ( na drugem računalniku internet dela), Povezava lokalnega omrežje je vzpostavljena, vidim drug računalnik, celo mail mi dela, če pingam Google dobim odziv, ampak ne odpre mi nobene internet strani.
Računalnik je na novo instaliran in na njem razen zgoraj omenjenih in Offica skoraj ni programov.
Kako bi rešil zadevo ?
- spremenil: solo5 ()
solo5 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5173 (3579) | seba-beba |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6303 (5695) | TAA66 |
» | Statični IP problem !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1721) | Invictus |
» | Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!Oddelek: Omrežja in internet | 9647 (9316) | Hanzek |
» | 2 routerja povezava?!Oddelek: Omrežja in internet | 1578 (1427) | iNN |