» »

Dim in smrad iz atx power connector?

Dim in smrad iz atx power connector?

m22 ::

Danes sem kupil nov računalnik, sam sem ga sestavil, in po nekaj sekundah je crknil, zavohal pa sem dim in smrad iz 24 pinskega power supply connectorja, nevem kaj bi bilo lahko narobe, nimam pojma kaj bi lahko šlo narobe? vse kable sem namestil pravilno, lp zelo hvalažen bom vsakega nasveta, kupil pa sem matično asrock h61m/u3s3 in najcenejše ohišje z vgarejnimi 400 ali 450 w power suppliem, zelo bom hvaležen vsake pomoči, ker nimam pojma kaj bi lahko šlo narobe, Hvala
lp

mr1two ::

najcenejše ohišje z vgarejnimi 400 ali 450 w power suppliem

Odgovor se po veliki verjetnosti skriva v tem stavku

LP

m22 ::

Najlepša hvala za hiter odgovor, potem nesem nazaj, saj je v garanciji?

69charger ::

Nesi nazaj in se ga znebi,pa daj nekaj everčkov zraven pa si kupi dober napajalnik. Jaz sem ravno prešel iz no-name 650w na Corsair CX500w in je kot noč in dan. Sem dal slabih 55€ za njega.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

TOP ::

Upaj,da ni še kaj drugega šlo zraven.

Pyr0Beast ::

Da ni slučajno uporabnik zraven dal P4 namesto ETX konektorja
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Heh a se to sploh da,to bi tudi jaz probal :))

blackbfm ::

69charger je izjavil:

Nesi nazaj in se ga znebi,pa daj nekaj everčkov zraven pa si kupi dober napajalnik. Jaz sem ravno prešel iz no-name 650w na Corsair CX500w in je kot noč in dan. Sem dal slabih 55€ za njega.

Lol, noc in dam v cem?

V kvalitet izdelave in moči(amperov) na linijah. Noname napajalnik je bil glasen,zelo se je grel,tudi piskat je že začel. Sedaj pa imam tih,bolj kvalitetno narejen napajalnik,pa še kable ima ovite v črno,+1 za boljši izgled.

bzp ::

Če je dim in smrad dejansko "iz konektorja", potem je lahko vzrok v premajhnem kontaktu na pinih - slabo vstavljen konektor.

blackbfm ::

69charger je izjavil:

V kvalitet izdelave in moči(amperov) na linijah. Noname napajalnik je bil glasen,zelo se je grel,tudi piskat je že začel. Sedaj pa imam tih,bolj kvalitetno narejen napajalnik,pa še kable ima ovite v črno,+1 za boljši izgled.

Noname napajalnik je lahko tudi tih in hladen, praktično za uporabnika ni razlike..zato mi je blo smešno ker si rekel kot noč in dan.

Je pa res da je kvaliteten napajalnik boljši za komponente..pa kar nujen če imaš požrešne komponente.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napajalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13213244 (8878) Napajalc
»

mnenje o konfiguraciji računalnika

Oddelek: Kaj kupiti
192104 (1852) dzinks63
»

+12V zelo visoko po menjavi PSU (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
5010452 (9719) Pyr0Beast
»

PC se ugasne pri igranju 3D iger

Oddelek: Pomoč in nasveti
81332 (1126) Madmax_
»

računalnik se resetira sam od sebe

Oddelek: Pomoč in nasveti
131123 (892) Amon_Ra

Več podobnih tem