Forum » Strojna oprema » Polnilec za prenosnik
Polnilec za prenosnik
ameba ::
Živjo,
mene pa zanima, če bi lahko na laptopu HP NX9005, uporabil polnilec z močjo 65W, namreč prenosnik zahteva 90W.
Zanima me v kakšnem primeru, bi rabil teh 90W ?
Na prensniku bi gledal filme in brskal po internetu morda kdaj kakšen need for speed.
Univerzalni polnilec 90W stane 50€, 65W pa 35€.
Hvala za odgovor
mene pa zanima, če bi lahko na laptopu HP NX9005, uporabil polnilec z močjo 65W, namreč prenosnik zahteva 90W.
Zanima me v kakšnem primeru, bi rabil teh 90W ?
Na prensniku bi gledal filme in brskal po internetu morda kdaj kakšen need for speed.
Univerzalni polnilec 90W stane 50€, 65W pa 35€.
Hvala za odgovor
popster ::
mislim da se ti bo zaradi tega pocasneje polnil, oziroma pocasi praznil ce bo prizgan na vso moč in se hkrati polnil
Zvezdica27 ::
lp,
edini način da to izveš je, da poizkusiš brez baterije na kaki zahtevni igri. Če bo delalo je dovolj, če ne, ni. Pač, ne vem koliko požre kak del računala, a za prenosnik je 90w normalno, če gre za zverino. Malo googlaj, koliko požre posamezna komponenta, seštej, dodaj še kak watt in to je to.
Za word bo pa dovolj.
zz
edini način da to izveš je, da poizkusiš brez baterije na kaki zahtevni igri. Če bo delalo je dovolj, če ne, ni. Pač, ne vem koliko požre kak del računala, a za prenosnik je 90w normalno, če gre za zverino. Malo googlaj, koliko požre posamezna komponenta, seštej, dodaj še kak watt in to je to.
Za word bo pa dovolj.
zz
ameba ::
Ma ne škoda mi je. Laptop je star 8 let in je vreden 100€ :-)
Podrugi strani pa nikol ne veš kdaj mi pov pride tko da bom kupu lepo univerzalca za 50€ pa bo mir :-)
Podrugi strani pa nikol ne veš kdaj mi pov pride tko da bom kupu lepo univerzalca za 50€ pa bo mir :-)
Pyr0Beast ::
Lahko bi uporabil, samo baterija se ne bo polnila če je polnilec pametnega tipa.
Univerzalci so pa itak od 10€ dalje
Univerzalci so pa itak od 10€ dalje
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3178 (2072) | solatko |
» | Polnilec za prenosni računalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 910 (866) | fosil |
» | nadomesten napajalnik za laptop - V, W in AOddelek: Pomoč in nasveti | 3268 (2662) | ameba |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8676 (7185) | Steinkauz |
» | Polnenje prenosnika v avtu?Oddelek: Strojna oprema | 2675 (2247) | Damjan Jagar |