Forum » Zvok in slika » philips wifi media connect-problem!
philips wifi media connect-problem!
sekplanin ::
pozdravljeni
torej doma imamo nov philipsov blu ray predvajalnik BDP3200, za katerega smo dokupili wifi kartico philips PTA01/00. vsa namestitev je potekla po navodilih proizvajalca(. prenesel sem tudi wifi media connect iz philipsove strani in ga namestil na PC in na laptop. na obeh racunalnikih laufa windows 7 64bit, obadva sta povezana v isto mrezo kot blu ray predvajalnik! problem pa je v tem da mi wifi media connect na racunalnikih neprestano pise searching for TV on the network poizkusil sem ze z izklopom firewalla a nic ne pomaga. vse skupaj v mrezo drzi linksysov ruter WRT54GL.
je imel kdo ze taksno ali podobno tezavo in mu jo je uspelo resit? ce, kako?
hvala ze v naprej
lp.m
torej doma imamo nov philipsov blu ray predvajalnik BDP3200, za katerega smo dokupili wifi kartico philips PTA01/00. vsa namestitev je potekla po navodilih proizvajalca(. prenesel sem tudi wifi media connect iz philipsove strani in ga namestil na PC in na laptop. na obeh racunalnikih laufa windows 7 64bit, obadva sta povezana v isto mrezo kot blu ray predvajalnik! problem pa je v tem da mi wifi media connect na racunalnikih neprestano pise searching for TV on the network poizkusil sem ze z izklopom firewalla a nic ne pomaga. vse skupaj v mrezo drzi linksysov ruter WRT54GL.
je imel kdo ze taksno ali podobno tezavo in mu jo je uspelo resit? ce, kako?
hvala ze v naprej
lp.m
hodu63 ::
Pa si prepričan, da dela z wifi ključem PTA01? Ta naj bi bil samo za tv aparate. Tukaj piše, da za BDP3200 potrebuješ wifi ključ WUB1110.
L.P.
L.P.
tilen: ja sem
hodu63: hmm zanimivo kako trgovci slabo poznajo kaj prodajjajo! sodec po temu da sem mu povedal tocen model predvajalnika in za kaj potrebujem ta dongle . najverjetneje imas prav samo vprasanje je kaj sedaj, skatlo sem zal ze vrgel v smeti(rozorna plastika), za povrhu pa sem bil medtem se na morju 14dni! kako je s tem rokom 30 dni, morda ve kdo kako grejo taksna vracila/reklamacije?
hodu63: hmm zanimivo kako trgovci slabo poznajo kaj prodajjajo! sodec po temu da sem mu povedal tocen model predvajalnika in za kaj potrebujem ta dongle . najverjetneje imas prav samo vprasanje je kaj sedaj, skatlo sem zal ze vrgel v smeti(rozorna plastika), za povrhu pa sem bil medtem se na morju 14dni! kako je s tem rokom 30 dni, morda ve kdo kako grejo taksna vracila/reklamacije?
pa se no vprasnje doma imamo zunanji trdi disk 1tb ki nima samostojnega/dodatnega napajanja. sedaj pa me zanima zak mi usb zazna, noce pa mi ga predvajat?
lp.m
lp.m
Tilen ::
Sekplanin, si potem uspel urediti s tistim wifi usb ključem? Razmišljam o podobni rešitvi za našega Philipsa. Mogoče prodajaš ključek?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7442 (4660) | Anney |
» | DVD predvajalnik z mkv podporo?Oddelek: Kaj kupiti | 2987 (2803) | floyd1 |
» | Nakup blue ray predvajalnikaOddelek: Zvok in slika | 1125 (947) | gorski volk |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3783 (2571) | bogdanv |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20103 (12683) | filipc |