» »

Ugodna trgovina z avto deli?

Ugodna trgovina z avto deli?

mr1two ::

Pozdravljeni!
Trenutno imam nastavljene razne nujne stroške, ki padejo na avto in ker se mi zdijo cene lokalnega trgovca malček privlečene za lase, me zanima ali pozna kdo od vas kakšno vredu trgovino z nadomestnimi deli(s tem mislim, da imajo ugodne cene). Če bi komu na tem mestu to kaj pomenilo, gre za Rover 400(1.4 16V) kašeto na štirih kolesih.
Sam strošek ta avto...

dzinks63 ::

Vprašaj na:
Rover forum
ali še bolje na:
atomobilizem forum

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

mr1two ::

Na avtomobilizmu sem se že razpisal, hvala vseeno.:)
LP

primozzzz ::

NI PODPISA

Blinder ::

euroton
anet
adriamerkur
avto gruntar koper
ebay.co.uk - najugodnejši
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

mr1two ::

Prek ebaya raje nebi naročal, ker se še pri naših trgovcih zgodi, da naročijo napačen del, tako da nebi želel preveč manevrirati okrog tega. Hvala za predloge,
LP

dzinks63 ::

Drugače pa vprašaj pri:
Anet
GMT

mr1two ::

Hvala
Enmalo sem zaspamal njihove predale. Upam da kaj odgovorijo.

Skrat2510 ::

primozzzz ::

mogoče še herkules --> http://www.herkules.si/
NI PODPISA

Brane2 ::

Probi Q-11 Autoteile

Nisem še naročal, a zgledajo zelo solidno.
On the journey of life, I chose the psycho path.

kornjack ::

Jst sem zadnjič naletel na zelo zanimiv spletni portal Omisli.si/avtodele, kjer lahko pošljete povpraševanje prodajalcem avtodelov in nazaj prejmeš ponudbe, tko da hitro vidiš kdo ima kakšno ceno.

Buggy ::

Jaz sem ze veliko kupil na Anet-u in vedno so imeli na zalogi tudi kaksne obskurne zadeve, drugace so pa dobili nadomestni del v par dneh. Dostikrat imajo tudi kaksne akcije za kaksne "eksoticne" zadeve, sam sem lani dobil par sprednjih Brembo 302mm diskov za 35€ ;)
Tudi po telefonu so zelo ustrezljivi, preveris lahko pa zalogo/dobavljivost/ceno tako po modelu avtomobila kot po serijski stevilki artikla.

black ice ::

Čestitam za obujanje 3 leta stare teme.

heero ::

ja vi kar iscite cim bolj poceni pa bo ta znamka je zanic ko se bo vsak mesec menjavalo en in isti kos ali pa boste zleteli z ceste
najbolje je original zato je cena temu primerna

Buggy ::

heero je izjavil:

ja vi kar iscite cim bolj poceni pa bo ta znamka je zanic ko se bo vsak mesec menjavalo en in isti kos ali pa boste zleteli z ceste
najbolje je original zato je cena temu primerna


pri danasnjih avtomobilih do nekje srednjega razreda, so OEM potrosni nadomestni deli na pooblascenem servisu povecini zgolj prepakirani artikli enega izmed parih uveljavljenih proizvajalacev (Valeo, Ferrodo, Sachs, LUK, Bosch,...) s tem pa je tudi servisu primerna cena. Da je absurd se vecji se lahko isti del z isto serijsko stevilko pojavlja pri dveh razlicnih znamkah avtomobilov, cena pa je lahko se enkrat visja (Fiat - SAAB).
Dolocene stvari je pametne kupovati original (OEM) spet druge pa preveris pri poznavalcih (nepooblascen servis) in se zna celo zgoditi, da predlagajo nadomestni neoriginalen del ki je celo boljsi-upgrade.

Sam vedno kupil oljni filter original (MAN), amortizerje sem pri 150Kkm menjal original GM (SACHS) za MONROE Reflex plinske, diski original GM so se radi pri mocnejsi uporabi (hrib na dol) pregrevali in posledicno ovijali ter s tem tresli, sedaj z Brembo po 50Kkm se ni tezav isto z Ferodo ploscicami, ki bolje primejo ko so zavore segrete kot original, pa se cvilijo ne, so pa malo bolj prasne. Za sprednje roke pa so mi celo predlagali, da grem zapresat puse k enemu privatniku pri Vrhniki, saj ce bom kupil original (cela roka pride ze z zapresno puso) bo kmalu spet isto - hvala nase ceste!

Torej ni vse samo zato ker je OEM tudi avtomaticno dobro in kontra...vse kar je drugih znamk, ki dosegajo in celo presegajo standardno slabse.

...tudi olje ne dajem v avto original GM ampak MObil 1 0W40, ki dosega in presega predpisane standarde GM-LL-A-025, pa dobim ga ceneje kot originalnega na servisu ter tudi menjam ga enkrat bolj pogosto kot to pravijo serviserji..namesto na 30K kot je napisano v servisni ga menjam na 15K...torej dvakrat na leto.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sprednji zavorni diski mazda 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8019774 (18146) theBill
»

Carglass in "original" steklo

Oddelek: Na cesti
379562 (8012) bastadu
»

Pomoč pri izbiri zavornih diskov (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7830824 (28558) b3D_950
»

Poceni deli za alternator za Opel Corso C ( l2002 1.7DTI)- kje ?

Oddelek: Na cesti
172325 (2076) Brane22
»

Twingo-kakšno olje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6012990 (11468) krneki0001

Več podobnih tem