» »

Kam na Krf

Kam na Krf

Orchestra ::

Pozdravljeni
Zaradi nestanovitnih vremenskih razmer na Pagu se bi najraje odpravil žurat kam drugam. Malo sem pobrskal po internetu in mi je zadišal otok Krf v Grčiji. Očitno gre za dokaj sončen otok z veliko peščenih in prodnatih plaž, cene nastanitev in pa kampov so sprejemljive, žuranja pa očitno tudi ne manjka, sama cena potovanja do otoka je pa tudi ok (ladja-ladja + vlak v obe smeri do benetk 130 ojrov)

Katero mesto na tem otoku mi priporočate?Najbolj je važno, da relacija plaža-kamp-diskači kratka, tako da ne rabim prevoza.

Google pravi je Kavos top, če hočeš žurat do daske, samo pa naj bi bila plaža polna gnijoče morske trave, steklenic in ostale nesnage, kar me pa zelo odvrne. Sidari pa naj bi imel ful v redu plažo, ampak je pa bolj za penzionere.

BlazP ::

Enkrat sem bil na Krfu, pa ne bom vec sel. Vecje ciganije se nisem videl. Mogoce je to bilo znacilno samo za kraj v katerem sem bil - Ipsos. Hoteli nasploh zalost. Vsa umazanija pred bari in diskotekami je ostala tam do vecera, ko je bilo treba pripraviti bar za nov vecer zabave. Hrana je bila tudi precejsna zalost, s tem da sem vedno cakal po uro in vec, da so mi prinesli na mizo...in to pri napol prazni ostariji. Dejansko ti pride big screen TV v vsaki gostilni prekleto prav, ko cakas na hrano.
Mogoce se je do danes ze kaj spremenilo, ampak ne bi tvegal, ce vem za boljse kraje.

black ice ::

Lokalci pravijo, da je Kavos res top, samo pazi tam je (baje) polno angleških huliganov. Drugače je Ipsos tudi kul. Vse na eni ulici ob morju. Na levi strani je morje na desni so diskači in restavracije (če gledaš proti Gouvii). Ravno pred enim tednom sem bil tam. Meni je bilo zelo všeč. Moraš vzeti v obzir, da je to mesto v Grčiji in ni Singapur.
Če se boš odločil za Ipsos poišči pizzerijo Bonita, imajo dobro hrano, dobiš dokaj hitro, natakarice govorijo srbo-hrvaško in so na splošno zelo prijazne. Za diskače ti ne vem povedati, ker nismo hodili ven v Ipsosu. Najbolj znan v Ipsosu je Monte Christo. Ne vem kako izgleda, ker smo vedno hodili mimo in se nismo ustavljali tam. Drugače prečekiraj tudi Must (bivši Romeo & Juliet), nahaja se malo naprej od Gouvie in velja za zelo 'fancy' club.

Kar se plaž tiče so tri največje in sicer Sidari, Glyfada ter Paleokastritsa. Oglej si vse, ne bo ti žal.

BlazP: Kdaj si bil tam?

Orchestra ::

Kaj pa kak Lloret de Mar?Kake so cene v primerjavi s Krfom?

Zgodovina sprememb…

bsslo ::

Jaz sem bil prejšnji teden na Krfu prek agencije Jupiter. To kar ti iščeš boš dobila v Ipsosu. Kot je nekdo rekel, na eni strani plaža, na drugi diskači in fast foodi. Meni osebno, ki sem žurarijo že preživel, ni všeč. Tudi sicer mi plaža ni všeč, ker je glavna cesta takoj zraven.

Ne vem, če ti bo odgovarjalo pa vseeno: bil sem nastanjen v Barbatih, kjer je severni del plaže čist in lep (prodnata plaža, po dveh metrih v vodi pa že mivka in dovolj globoka voda). Tudi naselje je bolj mirno. Skuterčki so okoli 15-20€ in se lahko furaš do ipsosa na žure. Vprašanje kako se boš vrnil nazaj :) Tudi zaradi tega, ker Krf hribovit otok in imaš kar veliko ovinkov.

Plaže: Glyfada (vroč pesek + mrzla voda), Paleokastritsa.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Collegium] Krf

Oddelek: Loža
122669 (1395) black ice
»

Kam na maturantski izlet???

Oddelek: Loža
364120 (3515) Fatboyslim
»

Maturantski izlet: Krf (TERMIN????)

Oddelek: Loža
184112 (3643) pingec
»

Otok vir (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6126284 (24649) gzibret
»

Počitnice Turčija vs Grčija ?

Oddelek: Loža
217274 (6701) barbarpapa1

Več podobnih tem