» »

voodoo 3 in windows xp

voodoo 3 in windows xp

Frgazor ::

stvar je taka. dobil sem voodoo 3 3000, pa ugotavljam, da nobena igrica z njim ne dela. uporabil sem zadnje uradne driverje (stari...) in pa cisto zadnje driverje od 3dhq. ne dela cisto nic, razen stari unreal tournament... a je mozno, da je kartica preprosto tako stara, da z njo cisto nic vec ne dela? ali morda uporabljam napacne driverje? :) sicer navsezadnje rabim to kartico za gledanje filmov, pa ne bo posebne skode, ce 3d ne bo delal ;) samo tvout bo treba usposobit... :)

Tomi ::

Uradnih gonilnikov seveda ni, tako da ne moreš pričakovati, da ob kaj delalo.
Se pa najde na spletu nekaj tega, samo se ne spomnim sedaj, kje. Saj bo še kdo drug gotovo imel boljši spomin.
metrodusa.blogspot.com

PI65 ::

sem ze predhodno snel driverje iz zgornjega linka in kot pravim, nic ne dela :) pri tistih nekaj let starih uradnih driverjih je vsaj tisti control panel pa lahko enablam tvout... tisti od 3dhq so pa bol solata kot ne. eh, zgleda da bo tale vudu vendarle samo 2d kartica... :)

novi ::

http://www.voodoofiles.com/7802 Probaj s tem driver-jem men delajo skoraj vsi špili.
Ps. Če ti ta ne bo delal, probaj se amigmerlin 2.1! ;)

novi tnx, s tem driverjem so vsaj starejse igre zacele delat. upam, da bo tvout tud delal. moram najprej adapter iz svideo na cinch nabavit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mohaa in v3 2k w win 98se ; OPEN GL!

Oddelek: Igre
6888 (804) Smorny
»

Stare AGP grafične - kaj priporočate

Oddelek: Kaj kupiti
231601 (1229) Maxtor
»