Forum » Operacijski sistemi » Win Xp čet Win2k
Win Xp čet Win2k
zumes ::
Danes sem prišel do licenčnih Win XP Professional pa me zanima, če jih je pametno naložiti preko Win2000+Service pack3. Lahko pričakujem kakšne probleme. Win2000 mi delal približno O.K. (včasih napadi velikega obremenjevanja procesorja). Ali naj vse skupaj pobrišem in naložim iz nule XP-je. Hvala za pomoč…
BendeR ::
Če maš gor pomembne podatke ki se jih ne da iz kakeršnega koli razloga prenest jih povozi z xpjam.Drugač pa je čista inštalacija še vedno najbolj stabilna (vsaj večinoma).
:=)
Duhec ::
Nič te ne stane, če jih poizkusiš naložiti preko Win2000. Če ne bo šlo jih še vedno lahko inštaliraš na novo.
Kaj pa je falilo Win2000 SP3 ?
Kaj pa je falilo Win2000 SP3 ?
>>Danes sem prišel do licenčnih Win XP Professional<< to ti pove vse.Enostavno bi jih rad preizkusil.
Zadevo sem že delno spravil v red! Sem vseskupej arhiviral, potem pobrisal in nanovno naložil XP-je! En problem sem imel za nalaganjem na NTFS particijo, saj mi je vsakič zmrznil rač. pr nekje 70% nalaganja, potem pa reset ponovno pregledovanje in končno naloži do konca. Pol pa še prijava na Microsoft in še Service pack 1 in stvar mi ni preveč všeč! Že trikrat mi je vrgel v "640*nekaj - 60 Hz" in zavzeto sporičil naj ga restart-am ! Drugač je pa vredi!
PS.: Pogrešam ikono Desktop, ki minimizira vse trenuto prižgane programem, da vidiš svoj desktop!
PS.: Pogrešam ikono Desktop, ki minimizira vse trenuto prižgane programem, da vidiš svoj desktop!
Ikona desktop se skriva v Quick Launchu,ki ga moreš prvo omogočit.To storiš tako da greš nad taskbar in strineš desni gump miške =>toolbar in obkljukaj quick launch.Pol bi mogla bit ikona prisotna.
Kar se tiče problememov z resolucijo pa povej kako grafično maš in kere drivere maš gor.
Kar se tiče problememov z resolucijo pa povej kako grafično maš in kere drivere maš gor.
Programi delajo! Zdaj sem se pa spravil še igre igrat, pa jih ne morem! Mam pa voodoo3 3000 in driver-je iz http://www.voodoofiles.com/4979 strani: (… po predhodnem branju starih vprašanj!), samo je problem, ker mi še vedno nič ne dela! Npr.: Virtual Tenis …Problem inistaling DirectX graphic…; NFS … Smo začne pa takoj ven vrže; Supre bike 2001 tudi samo začne pa ven vrže,… Ne vem ali so vse igre prestare ali imam še kakšen drug problem!
undefined ::
Lastnega mnenja mi ni potrebno utemeljevat. Eni pa že vedo zakaj.
Ampak nameščat WinXP čez Win2k je pa res grozodejstvo. ;>
Ampak nameščat WinXP čez Win2k je pa res grozodejstvo. ;>
Strinjam se z tem,da če nadgradiš obstoječ OS z WinXP se lahko pojavijo nestabilnosti.
Glede WinXP pa ma vsak svojo mnenje meni ugajajo ,če pa komu ne mu pač ne.
Glede WinXP pa ma vsak svojo mnenje meni ugajajo ,če pa komu ne mu pač ne.
andrej ::
ce hoces zadevo samo stestirat potem je najboljse, da:
a. naredis dual boot
b. uporabis vmware ali virtualPC
a. naredis dual boot
b. uporabis vmware ali virtualPC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali imate licencne Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2554 (1408) | 20sdfj093f |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7424 (5980) | krneki0001 |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2145 (893) | -MiS- |
» | katere windowse si naj instaliramOddelek: Operacijski sistemi | 1701 (1216) | cpu |
» | WinXP & WinMEOddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1116) | Justy |