Forum » Pomoč in nasveti » Po nekaj časa igranja UT računalnik zmrzne
Po nekaj časa igranja UT računalnik zmrzne
Soulforged ::
Ko nekaj časa igram UT (včasih dalj, včasih manj...) mi vse skupi zmrzne, tko da mi ne preostane druzga kot užgat po knofu za reset...
Nameščen mam najnovejši popravek za UT, 40.72 driverje (GF2 MX), procesor je thunderbird 1000@1080, Abit KT7 , 384 mb sdram...
Ne vem v čem je težava ker ni nobenga blue screena, ki bi mi vsaj kej izpisu; a je kej narobe s temi ta novimi drajverji in tem da mam že prestaro grafično? Prosm vas za pomoč ker me vse skup že fajn živcira in me že mika da pokličem na pomoč eno petkilsko macolo
[dodatek by bastadu: Prosim, da pišeš bolj smiselne naslove tem, kot je "Rabim pomoč"...]
Nameščen mam najnovejši popravek za UT, 40.72 driverje (GF2 MX), procesor je thunderbird 1000@1080, Abit KT7 , 384 mb sdram...
Ne vem v čem je težava ker ni nobenga blue screena, ki bi mi vsaj kej izpisu; a je kej narobe s temi ta novimi drajverji in tem da mam že prestaro grafično? Prosm vas za pomoč ker me vse skup že fajn živcira in me že mika da pokličem na pomoč eno petkilsko macolo
[dodatek by bastadu: Prosim, da pišeš bolj smiselne naslove tem, kot je "Rabim pomoč"...]
- spremenilo: bastadu ()
Vesoljc ::
glede na to da mas kt7 in mas tbirda navitga na 10x108 = 1080 (ce se ne motim), probi fsb spustit. zlo verjeten je da agp grafa ne sfolga, se posebi ce jo furas na agp 4x. probi spustit fsb al pa znizi agp na 2x. se meu isti problem, sicer ne pri ut ampak pri kolinu.
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
skalca_man ::
Meni se je dogajalo isto pri high detail,vendar se je po kakšnih 5 minutah spet zagnal,probaj zmanšati detalje ali pa resolucijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri procesor za mojo matično?Oddelek: Kaj kupiti | 1903 (1403) | boštjan |
» | Kt7A + TB900 OC :(Oddelek: Navijanje | 1351 (1128) | AtaStrumf |
» | ABIT KT7/KT7A Voltage Mod (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4039 (3509) | morphling1 |
» | A je to DOSEZEK??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6057 (4542) | msmiha |
» | ABIT KT7 problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1887) | GodStyler |