Forum » Loža » Oslo, teroristicno dejanje
Oslo, teroristicno dejanje
Temo vidijo: vsi
Double_J ::
Tudi v Sloveniji imamo socialdemokratsko mladino!
Kdo pa so to? Mladi Pahor wannabee-ji?
Dve šivanki...
djordjevic ::
To so donedavna bili tudi mladinci tvoje najljubše stranke, ki se je še pred leti imenovala Socialdemokratska stranka Slovenije. Samo za perspektivo.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Ramon dekers ::
Ramon dekers je izjavil:
Aha, že pozivaš k pobojem?
si živel kdaj kje blizu kakšnega geta? so živeli tvoji potomci, otroci žena? Če je odgovore nikalen, te prosim da se malo brzdaš.
Živim v getu, ja.
Ti pozivaš k pobojem?
kje je ta geto? Pojdi v bližino žabjeka, če ti je bližje Rakova Jelša lahko tudi tja za par dni, potem mi povej mnenje. Je pa fino videti mamo in kasneje hordo otrok v gatah kjer samo čakajo kdaj ti bodo kaj ukradli, no ampak saj živijo od predelave železa nevem kako mi je ta misel lahko padla v glavo.
sprasujem ::
Je govor o Bin Ladnu in skrajnem islamizmu s tem dogodkom tudi medijsko dokončno zamrl? Vsaj kot glavna naslovnica?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sprasujem ()
Vajenc ::
Je govor o Bin Ladnu in skrajnem islamizmu s tem dogodkom tudi medijsko dokončno zamrl? Vsaj kot glavna naslovnica?
Bin Laden je bil passe že pred tem dogodkom. O islamskih skrajnežih pa se zaradi tega nič manj ne govori, vsaj po tej temi sodeč ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
guest #44 ::
http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnolo...
Jupi! Še več državnega nadzora.
Suck it up bitches, po svetu umre neštetokrat toliko ljudi kot jih je na norveškem...pa ne cenzuriramo kar vse povprek (no, odvisno kje). Pravzaprav bo cenzura dosegla ravno nasprotno. Sovražni govor naj se obravnaca case to case, ne pa da bomo naredili safe internet! Debilni kolektivisti!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()
Keyser Soze ::
Tole je posledica seznanja bedakov z internetom. Njim se zdi vse kar je novega potencialno zlobno in bi to omejili. Verjamem, da ko malce bolje spoznajo kaj nudi internet in ko bodo opustili uporabo IE6, bodo opustili takšnele poizkuse cenzure.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
jype ::
jverne> Jupi! Še več državnega nadzora.
(V tvoji maniri:) Aha! Ti bi torej rad širil sovražni govor, pozival k pobojem in drugim oblikam nasilja zoper vse družbene skupine, ki se ne skladajo s tvojimi izkrivljenimi predstavami o svetu, zato te skrbi, da ti bodo to možnost odvzeli!
(V tvoji maniri:) Aha! Ti bi torej rad širil sovražni govor, pozival k pobojem in drugim oblikam nasilja zoper vse družbene skupine, ki se ne skladajo s tvojimi izkrivljenimi predstavami o svetu, zato te skrbi, da ti bodo to možnost odvzeli!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
jverne> Jupi! Še več državnega nadzora.
Humorno, ni kaj. Sej bi te lahko povprašal kdaj sem pozival k takim dejanjem, ampak že vem kaj boš quotal, tko da se niti ne trudit, ker ne bo štimalo.
Če so moje predstave izkrivljene, pol zarad mene lahko svet kr zgori do dna. Namreč boljših še nisem slišal.
poweroff ::
Živim v getu, ja.
A nisi ti iz LJ?
Ne. Zakaj bi bil?
Bellatrix> Nekdo ki napiše 1700 strani dolg manifest, v taki obliki kot ga je on, po mojem mnenju ni nor.
Kdor s puško pobije toliko civilistov v eni uri mora biti nor. In ne vidim razloga zakaj norc ne bi zmogel napisati 1700 strani v devetih letih.
Ni nor. Zelo inteligenten je, samo brez vsakršnih moralnih vrednost. Sicer pa priporočam branje filozofinje Hannah Arendt. Recimo "Banalnost zla" ali The Origins Of Totalitarism. Zelo dobro opiše kako lahko pride do takih zadev...
sudo poweroff
Upam si trdit da so teroristične akcije bile vedno v domeni tajnih služb in ni za dvakrat rečt da je tudi ta takšna.
Zgodovina sprememb…
Vajenc ::
Ni nor. Zelo inteligenten je, samo brez vsakršnih moralnih vrednost.
Norost ni nasprotje inteligentnosti.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
jverne> Če so moje predstave izkrivljene, pol zarad mene lahko svet kr zgori do dna. Namreč boljših še nisem slišal.
Ne razumeš. Jaz sem samo ekstrapoliral, kot ti ekstrapoliraš, da "mi, levičarji" s podpiranjem multikulturne družbe podpiramo tudi kakršnokoli kršenje človekovih pravic. Povsem jasno je, kje je meja in zakaj je točno tam.
Ne razumeš. Jaz sem samo ekstrapoliral, kot ti ekstrapoliraš, da "mi, levičarji" s podpiranjem multikulturne družbe podpiramo tudi kakršnokoli kršenje človekovih pravic. Povsem jasno je, kje je meja in zakaj je točno tam.
jype. Ne vem če imaš Kitajce za levičarje. Dejstvo pa je, da v imenu "levičarstva" ženskam ne dovoljujejo rojevati več kot enega otroka.
Zgodovina sprememb…
sprasujem> Ne vem če imaš Kitajce za levičarje.
Nimam.
sprasujem> Dejstvo pa je, da v imenu "levičarstva" ženskam ne dovoljujejo rojevati več kot enega otroka.
Mislim, da gre za precej bolj praktične kot ideološke vzgibe.
Great Chinese Famine @ Wikipedia
Nimam.
sprasujem> Dejstvo pa je, da v imenu "levičarstva" ženskam ne dovoljujejo rojevati več kot enega otroka.
Great Chinese Famine @ Wikipedia
No ja, marsikaj je skopirano...
Drugače pa odlična jypova policija, je delala kot ima to v navadi.
http://delo.si/novice/svet/ocetu-najstn...
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
jverne> Če so moje predstave izkrivljene, pol zarad mene lahko svet kr zgori do dna. Namreč boljših še nisem slišal.
Po klasični definiciji multikulturalizma ja...kršite. Po tvoji mogoče ne. Sam tko ne moremo debatirati, da si ti nekaj tretjega zamišljaš pod tem pojmom.
Glede cenzure sovražnega govora...ljudje nebi smeli strežti po življenju drugih že iz naravnih vzgibov, cenzuriranje ne bo rešilo problema.
Osebno rad vidim, da nekdo piše taka nasilna sporočila, ker mu potem lahko povem kak debil je. Če se bo to cenzuriralo in potiskalo v senco pa bomo več škode kot koristi naredili.
Kot jaz razumem je delni razlog zakaj je Breivik to storil, to da se je njegovo mnenje zatiralo že v kali. Če bi mogoče kdo iz vladajočih prisluhnil v začetku bi mogoče Breivik ubral drugačno pot.
Sedaj boš rekel, da je Breivikovo stališče bilo demokratično zavrnjeno...glede na stanje Norveških medijev, kako je vsaka "ne levičarska" in anti-multikulturna ideja demonizirana, potem trditev ne velja.
Država, kjer si lahko vladajoča stranka privošči otok ter summer camp za pranje možganov mladini, je že malo sumljiva.
http://24ur.com/novice/svet/nihce-ki-je...
Aha so že izsledili nekoga Matthaijevih let!
LOL!
Aha so že izsledili nekoga Matthaijevih let!
Srb je poudaril, da zavračajo kakršen koli namig, da so si z Breivikom blizu. "Poleg tega, gre za osebo, ki je odkrito simpatizirala s Srbi, osebo, ki je obsojala intervencijo zveze Nato v Srbiji leta 1999, tako da se tudi po tem vidi, da naša in njegova stališča niso niti približno podobna," je še dejal predsednik stranke Srb.
LOL!
Dve šivanki...
jverne> Glede cenzure sovražnega govora...ljudje nebi smeli strežti po življenju drugih že iz naravnih vzgibov, cenzuriranje ne bo rešilo problema.
Jaz se s tem strinjam, mimogrede.
jverne> Sam tko ne moremo debatirati, da si ti nekaj tretjega zamišljaš pod tem pojmom.
Pravljični multikulturalizem, o katerem radi govorite desničarji, je "zamišljanje nekaj tretjega".
jverne> Kot jaz razumem je delni razlog zakaj je Breivik to storil, to da se je njegovo mnenje zatiralo že v kali. Če bi mogoče kdo iz vladajočih prisluhnil v začetku bi mogoče Breivik ubral drugačno pot.
Kot jaz razumem je edini razlog za Breivikovo dejanje to, da so vsi okoli njega njegove poglede zavračali. Nihče mu ni preprečeval objave tistega njegovega manifesta, niti objave drugih ekstremističnih materialov.
Jaz se s tem strinjam, mimogrede.
jverne> Sam tko ne moremo debatirati, da si ti nekaj tretjega zamišljaš pod tem pojmom.
Pravljični multikulturalizem, o katerem radi govorite desničarji, je "zamišljanje nekaj tretjega".
jverne> Kot jaz razumem je delni razlog zakaj je Breivik to storil, to da se je njegovo mnenje zatiralo že v kali. Če bi mogoče kdo iz vladajočih prisluhnil v začetku bi mogoče Breivik ubral drugačno pot.
Kot jaz razumem je edini razlog za Breivikovo dejanje to, da so vsi okoli njega njegove poglede zavračali. Nihče mu ni preprečeval objave tistega njegovega manifesta, niti objave drugih ekstremističnih materialov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Okapi ::
Kot jaz razumem je delni razlog zakaj je Breivik to storil, to da se je njegovo mnenje zatiralo že v kali.A misliš da se mnenje islamskih teroristov upošteva? Oni so prav tako teroristi med drugim zato, ker se njihovo mnenje zatira že v kali.
O.
Zatira se razpravljanje že o statističnih dejstvih, kar je problematično. Se pravi tudi o stvareh, ki nimajo veze z ekstremizmom.
Dve šivanki...
Double_J> Zatira se razpravljanje že o statističnih dejstvih, kar je problematično. Se pravi tudi o stvareh, ki nimajo veze z ekstremizmom.
To maš pa zanimivo obliko disleksije. Namesto "nacistične blodnje" se ti je zapisalo "statistična dejstva".
To maš pa zanimivo obliko disleksije. Namesto "nacistične blodnje" se ti je zapisalo "statistična dejstva".
Delno je hotel sporočit, da so se imigranti razpasli in začeli ogrožat "naprednejšo" družbo na Norveškem ter da je vladajoča stranka si to štela v ponos. To da se ga je cenzuriralo na vsakem koraku pa je sam pripomoglo k nasilnemu izražanju svojega mnenja.
jype
Zanimivo da letnica sovpada z naslednjm dogodkom
http://knol.google.com/k/timothy-d-naeg...
Pa še nekaj kritik
One-child policy @ Wikipedia
In prebivalstvo se veča tako ali tako. Zaradi suše še niso tako razmišljali.
Kar hočem reči da je problem kvazilevičarstva in desničarstva da sta oba do sedaj bila ekspanzionistična, globalistična. To pa je nujno povzročalo
žrtve v vseh pogledih.
Pogled do levičarstva in desničarstva je skratka brezvezen in nevreden panike, ki jo zdaj mediji zganjajo.
Zgodovina sprememb…
jverne> To da se ga je cenzuriralo na vsakem koraku
je navadna nacistična propaganda - nič drugega.
je navadna nacistična propaganda - nič drugega.
Sicer gre za švedsko, ampak dvomim, da je kaj dosti razlike glede tega...namreč obe gresta po isti poti.
poweroff ::
Breivik se je v virtualnem svetu imenoval Andersnordic, v omenjeni računalniški igrici pa je prevzemal lik čarovnika. Bil je zelo prijazen in prijateljski. Na forumu je ogromno Hrvatov in tudi Slovencev, ki so se na forumu družili, prijateljevali, tolažili in podobno.
Hehe, trop desničarjev si medsebojni dviguje moralo po forumih, pol se pa enemu strga in izvede tisti, kar so ostali pisarili po forumih.
Double, da se nisi ti družil z njim na kakšnem ekstremno desnem antimultikulti forumu???
sudo poweroff
Breivik se je v virtualnem svetu imenoval Andersnordic, v omenjeni računalniški igrici pa je prevzemal lik čarovnika. Bil je zelo prijazen in prijateljski. Na forumu je ogromno Hrvatov in tudi Slovencev, ki so se na forumu družili, prijateljevali, tolažili in podobno.
Hehe, trop desničarjev si medsebojni dviguje moralo po forumih, pol se pa enemu strga in izvede tisti, kar so ostali pisarili po forumih.
Double, da se nisi ti družil z njim na kakšnem ekstremno desnem antimultikulti forumu???
Fino je da vas še nekaj skupaj z Juretom verjame v lepo prihodnost.
Zakaj so bili tisti levaki na otoku kaj boljši od teh:
Ramon dekers> Zakaj so bili tisti levaki na otoku kaj boljši od teh:
Če moraš to vprašati, potem je jasno, da nikoli ne boš razumel.
Če moraš to vprašati, potem je jasno, da nikoli ne boš razumel.
Ted ::
No ja, marsikaj je skopirano...
Drugače pa odlična jypova policija, je delala kot ima to v navadi.
http://delo.si/novice/svet/ocetu-najstn...
Sramota, kakšna policija je to ?!?!?? :
Oslo − Oče dveh najstnikov z otoka Utøya, na katerem je domnevni množični morilec Anders Behring Breivik v petek hladnokrvno ustrelil 68 ljudi, je potem, ko je od svojih otrok dobil obvestila o napadu, na dogajanje poskušal opozoriti policijo, tam pa so mu odgovorili le, da morata njegova otroka to storiti sama.
Kot poroča norveški časnik Fremover, je Geir Johnsen, potem ko je dobil pretresljiv klic svoje hčerke, poklical policijo, kjer pa je letel na gluha ušesa. »Sploh mi niso verjeli, ko sem jim razložil, kar mi je z otoka Utøya sporočila hčerka,« je dejal. »Rekli so mi, da če je to res, naj otroka policijo pokličeta sama − še celo potem, ko sem jih rotil, naj mi verjamejo,« je dodal.
Po nekaj minutah jalovega pogovora je policistki na drugi strani telefonske linije menda zabrusil nekaj podobnega kot »Resnično nisi v nobeno pomoč ti stara p...«, nakar mu je policistka naročila, naj je ne ozmerja.
Johnsen sicer ni edini, ki mu policisti niso verjeli. Tudi Freddy Lie, oče še dveh najstnikov z otoka − eden je v napadu umrl, drugi pa je bil ranjen −, pravi, da je policija, ko jo je obvestil o napadu, vztrajala, da se »vse skupaj odvija v Oslu«, ne na Utøyi. Nekemu preživelemu, ki je o dogodku obvestil policijo, pa so na primer naročili, naj razen v povezavi z eksplozijo v Oslu ne kliče.
Pokol na majhnem otoku nedaleč od Osla se je začel približno uro in pol po eksploziji, ki je v petek popoldne odjeknila v norveški prestolnici in v kateri je po zadnjih podatkih umrlo osem ljudi. Policija je bila zato povsem osredotočena na dogajanje v mestu, si čimer je imel strelec tako rekoč proste roke in je lahko do konca izvedel svoj načrt.
Policija sicer priznava, da na otok niso prispeli več kot uro po tem, ko so bili obveščeni o napadu, kar pa je le ena v vrsti napak, ki so jih zagrešili. Precej so se namreč zmotili tudi v številu žrtev petkove dvojne tragedije, saj je sprva veljalo, da je v eksploziji v Oslu umrlo sedem, v pokolu na otoku pa 86 ljudi − čez nekaj dni se je izkazalo, da je ta številka precej nižja. Poleg tega so celotno helikoptersko ekipo pred dnevi poslali na dopust, tako da na otok groze niso mogli priti s helikopterjem.
Mah...
Ted> Sramota, kakšna policija je to ?!?!??
Norveška. Sramota? So rekli, da bo že še čas, da se tudi o tem razpravlja. Sem prepričan, da ne bodo komplicirali.
Norveška. Sramota? So rekli, da bo že še čas, da se tudi o tem razpravlja. Sem prepričan, da ne bodo komplicirali.
Ted> Sramota, kakšna policija je to ?!?!??
Tako kot pri nas ne ko pošljejo specialce v Ambrus. Ravno takrat smo imeli nekje novoletno zabavo, pa smo šli tja pogledat, ter obrnili. Za nam je nazaj vozil civilni avtomobil zadaj pa policijska patrulja. Civilni nas je prehitel, policaj zadaj modre lučke, takoj racija da se tem ubogim ljudem ne bi kaj pripetilo. Kdaj v Sloveniji so koga tako zaščitili, nisem mogel verjeti da preiskujejo moj avtomobil. Jure vse manj vas je ki verjame tvojim glupostim. Poglej Hanžka in varuha človekovih pravic za koga se zavzema najbolj
hehe ko specialci niso nič našli sploh kakšne bombe so nas lepo vprašali zakaj nismo šli kar v tabor h jelki na kavo. lol. Izmečki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
No fajn, sedaj bodo vendarle razpravljali, do sedaj namreč niso hoteli razpravljati o tem, da policija ne ščiti ljudi pred maltretiranjem. Takšen aroganten odziv policije do ljudi, je bil do sedaj pravilo.
Dve šivanki...
http://sheikyermami.com/2011/01/13/clue...
Zdej so pa kr terrorist mum izbrali, ker jih niso hoteli upoštevati. LOL!
Muslim Council of Sweden @ Wikipedia
Zdej so pa kr terrorist mum izbrali, ker jih niso hoteli upoštevati. LOL!
Muslim Council of Sweden @ Wikipedia
Dve šivanki...
Brane2 ::
No fajn, sedaj bodo vendarle razpravljali, do sedaj namreč niso hoteli razpravljati o tem, da policija ne ščiti ljudi pred maltretiranjem. Takšen aroganten odziv policije do ljudi, je bil do sedaj pravilo.
Zanimivo. Še pomnim odgovor policaja, ko sva šla s kolegom prijavit izsiljevanje: "Ti se motiš. Mi nismo tu, da bi ščitili TEBE, ampak ZAKON. Če rabiš VARNOST, si najemi VARNOSTNIKA."
No, pa se je pojavil tip, ki bi skorajda vpisal predsednika države v astronavtski klub in glej, glej...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Brane2> Zanimivo. Še pomnim odgovor policaja, ko sva šla s kolegom prijavit izsiljevanje: "Ti se motiš. Mi nismo tu, da bi ščitili TEBE, ampak ZAKON. Če rabiš VARNOST, si najemi VARNOSTNIKA."
Fajn ti je povedal :)
Brane2> No, pa se je pojavil tip, ki bi skorajda vpisal predsednika države v astronavtski klub in glej, glej...
In glej, glej - ne bodo ga niti usmrtili, niti se ne bodo spotaknili ob lastne "varnostne ukrepe".
Za temeljito refleksijo imajo ogromno časa in jaz ne dvomim, da se bodo iz epizode naučili veliko.
Brane2> No, pa se je pojavil tip, ki bi skorajda vpisal predsednika države v astronavtski klub in glej, glej...
In glej, glej - ne bodo ga niti usmrtili, niti se ne bodo spotaknili ob lastne "varnostne ukrepe".
Za temeljito refleksijo imajo ogromno časa in jaz ne dvomim, da se bodo iz epizode naučili veliko.
To, da ga ne bodo niti usmrtili je nepomembno.
In hinavsko. Ja, ne bodo ga usmrtili "neodvisni" sodniki. Sorodniki umrlih bi mu je*ali mater.
Ampak oni so nepomembni. Pravzaprav neobjektivni.
Vse dokler se zaradi naslednjega napada ne bo usral sodnik ali kak kritičen politik.
Takrat se bo vse spremenilo.
In hinavsko. Ja, ne bodo ga usmrtili "neodvisni" sodniki. Sorodniki umrlih bi mu je*ali mater.
Ampak oni so nepomembni. Pravzaprav neobjektivni.
Vse dokler se zaradi naslednjega napada ne bo usral sodnik ali kak kritičen politik.
Takrat se bo vse spremenilo.
donfilipo ::
Ti si mal fuknen.
Policajzar ni za filozofiranje!!!
To lahko jaz za džabe.
Plača ga tudi brane2, in če je že Platonsko naravnan, se ga nauči brati tisti del zakona, kjer piše, da so poizkusi izsiljevanja z grožnjami kaznivo dejanje!!!!!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Pa saj ti je podano.
Vse spremenljivke v enačbi. Neprebojec stane XX, puška Y, za koji ku*ac plačujem policaja Z ?
Vse spremenljivke v enačbi. Neprebojec stane XX, puška Y, za koji ku*ac plačujem policaja Z ?
Kar se Norvežanov in Švedov tiče so mi precej misterij. Gre še za dodatno taktiko popuščanja depriveligiranim, kot jo poznajo naši. Tu in pa tudi v nekoliko splošnem odnosu jaz nisam varnostnik, v x variantah, botruje malim tragedijam, kot tudi opaznim velikim. Jasno pa ne samo to. Je pa to del, ki se ga HITRO, da spremeniti.
Me pa razpizdi, ko se nekdo res direktno dela norca iz poklica na eni strani, na drugi pa mu večajo tako pooblastila kot plačo.
Me pa razpizdi, ko se nekdo res direktno dela norca iz poklica na eni strani, na drugi pa mu večajo tako pooblastila kot plačo.
O streljanju ne bi ampak pri bombi bi opomnil na tipično moderno ironijo vseh ironij.
Ste opazili, da je celo bomba "Zelena" ?
Tip je lokalnim glavonjam naredu Vukovar z bombo ANFO, ki je v osnovi iz recikliranega dreka.
Nazaj k naravi - za vsako ceno...
Pravzaprav, tle je še ena srpska naveza tule.
Če bi tip res lansiral predsednika, bi glede na naravo polnila, tako kot pri prvem Challengerju spet bil kriv SRB - SOlid Rocket Booster.
Kot pravijo bratje "Kriv, što si živ"...
Ste opazili, da je celo bomba "Zelena" ?
Tip je lokalnim glavonjam naredu Vukovar z bombo ANFO, ki je v osnovi iz recikliranega dreka.
Nazaj k naravi - za vsako ceno...
Pravzaprav, tle je še ena srpska naveza tule.
Če bi tip res lansiral predsednika, bi glede na naravo polnila, tako kot pri prvem Challengerju spet bil kriv SRB - SOlid Rocket Booster.
Kot pravijo bratje "Kriv, što si živ"...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
USS Liberty ::
Gre še za dodatno taktiko popuščanja depriveligiranim, kot jo poznajo naši.
na švedskem so trenutno najbolj deprivilegirana družbena skupina avtohtoni švedski hetero moški, pa ne vidim prav nobenih levih pobud, da bi "affirmative action" za njih tam uvedli...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
USS verjetno da niso. KO bodo res, ga pa lahko začnejo res srat
Eno me je vrglo na rit, ko smo že pri policajih. Otroci najprej jasno kličejo mamo. NAPAKA! Najprej emergency ampak se bojim, da se bo pokazalo, da je bilo zasedeno:)
Starši prijavijo streljanje, policistka pa: 'naj otroci pokličejo sami'.
Eno me je vrglo na rit, ko smo že pri policajih. Otroci najprej jasno kličejo mamo. NAPAKA! Najprej emergency ampak se bojim, da se bo pokazalo, da je bilo zasedeno:)
Starši prijavijo streljanje, policistka pa: 'naj otroci pokličejo sami'.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Ti si mal fuknen.
Policajzar ni za filozofiranje!!!
To lahko jaz za džabe.
Plača ga tudi brane2, in če je že Platonsko naravnan, se ga nauči brati tisti del zakona, kjer piše, da so poizkusi izsiljevanja z grožnjami kaznivo dejanje!!!!!
Prvi stavek absolutno drži. Kar se ostalega tiče je razpravljanje o policajih brezpredmetno. Ko so ogroženi romi pride cel regiment policije, ko je ogrožena kakšna druga depriviligirana skupina se jih zajebe. Sicer pa še dobro da jih je takratni minister izselil, sicer bi se lahko tragično končalo, današnja levica bi kaznovala vaščane, v smislu Juretovega liberalnega govora: vi grdi vaščani, romi so ogrožena etnična skupina, nič vam nočejo, rajši pojdite domov igrati družinske igre kot pa preganjati rome...No Jure ali Svetlana Makarovičobadva imata smisel za humor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Je in ni brezpredmetno.
Ni namreč Brane2 prvi, ki je naletel na tako povsem napačno intepretacijo naloge policistov.
Plačani so zato da branijo zakon, in če gre za izsiljevanje z grožnjami, je to kaznivo dejanje in so ga dolžni preganjati po službeni dolžnosti in seveda od prijaviteljev izvedeti vse možne namige in podatke. Če gre za lažno prijavo, je seveda tudi kaznivo dejanje in storilca imajo pred nosom:), če pa gre za prijavo dejanj, ali stanj, ki niso v pristojnosti policije, pa se šele napoti kliente na recimo varnost.
Je prav, da mladinci to pogosto cako preutrujenih in zdolgočasenih policistov poznajo, včasih je iz nahrbtnika 'navidez nemogoče preiskati' dejanja, ki samo kvari statistiko, včasih gre pa tudi za kaj več, recimo dobesedno korupcijo ali, obliko sodelovanja z izsiljevalcem, kar pa je že hudičevo resna zadeva.
Ni namreč Brane2 prvi, ki je naletel na tako povsem napačno intepretacijo naloge policistov.
Plačani so zato da branijo zakon, in če gre za izsiljevanje z grožnjami, je to kaznivo dejanje in so ga dolžni preganjati po službeni dolžnosti in seveda od prijaviteljev izvedeti vse možne namige in podatke. Če gre za lažno prijavo, je seveda tudi kaznivo dejanje in storilca imajo pred nosom:), če pa gre za prijavo dejanj, ali stanj, ki niso v pristojnosti policije, pa se šele napoti kliente na recimo varnost.
Je prav, da mladinci to pogosto cako preutrujenih in zdolgočasenih policistov poznajo, včasih je iz nahrbtnika 'navidez nemogoče preiskati' dejanja, ki samo kvari statistiko, včasih gre pa tudi za kaj več, recimo dobesedno korupcijo ali, obliko sodelovanja z izsiljevalcem, kar pa je že hudičevo resna zadeva.
ne bi reku, da je moja interpretacija napačna.
Država mi po ustavi GARANTIRA varnost. Zdaj, če policija ni tapravi naslov za to, prav, naj me napotijo na drugega.
Ampak če naj plačujem davke, to garancijo HOČEM.
Če je nimam, ne vidim bistven razlog za kakršnokoli državo in bom po zaščito moral iti k najmočnejši bandi...
Država mi po ustavi GARANTIRA varnost. Zdaj, če policija ni tapravi naslov za to, prav, naj me napotijo na drugega.
Ampak če naj plačujem davke, to garancijo HOČEM.
Če je nimam, ne vidim bistven razlog za kakršnokoli državo in bom po zaščito moral iti k najmočnejši bandi...
Plačani so zato da branijo zakon, in če gre za izsiljevanje z grožnjami, je to kaznivo dejanje in so ga dolžni preganjati po službeni dolžnosti in seveda od prijaviteljev izvedeti vse možne namige in podatke.
Aja, to. Saj to sem mu reku tud jaz.
Odgovor je bil "Stari, to o čem ti govoriš, zahteva 24-urno varovanje. Ti nisi predsednik, mi pa ne varnostna služba."
E, pa "Stari", sem si reku "da me jebeš, če se bom sploh še kdaj oglasil pri tebi glede česarkoli...."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 160440 (146103) | BigWhale |
⊘ | Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19423 (16086) | Gandalfar |
» | Napad v Oslu: igre niso krive, spet stare debate o nadzoru internetaOddelek: Novice / NWO | 10776 (9367) | vidz81 |