Forum » Pomoč in nasveti » Težave z gmail-om
Težave z gmail-om
lampa ::
Imam tale problem z gmail računom:
ko vpišem uporabiško ime in geslo mi vrže ven sporočilo:
"Oprostite,vaš račun je onemogočen."
Malo sem gledal po netu in omenjajo kao pošiljaš preveč pošte ali pa da si se prevečkrat zmotil pri vpisu gesla. Zdaj me zanima če lahko račun ponovno aktiviraš ali je bolj enostavno narediti novega.
Fora je v tem da bi par e-mailov rabil ker backupa nimam,zato bi rajši videl če bi star račun lahko usposobil.
LP
lampa
ko vpišem uporabiško ime in geslo mi vrže ven sporočilo:
"Oprostite,vaš račun je onemogočen."
Malo sem gledal po netu in omenjajo kao pošiljaš preveč pošte ali pa da si se prevečkrat zmotil pri vpisu gesla. Zdaj me zanima če lahko račun ponovno aktiviraš ali je bolj enostavno narediti novega.
Fora je v tem da bi par e-mailov rabil ker backupa nimam,zato bi rajši videl če bi star račun lahko usposobil.
LP
lampa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15404 (9534) | dales |
» | Gmail računi, shranjevanje "prijave", zasebnost...Oddelek: Omrežja in internet | 1483 (1258) | 486DX |
» | Kako dobiti dostop do Windows 7 admin accounta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6332 (4688) | kmet12 |
» | Problem z uporabniškim računomOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1429) | Tajsk |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14208 (11043) | fosil |