Forum » Kaj kupiti » Hard Disk Selektor ... ?? kje kateri ??
Hard Disk Selektor ... ?? kje kateri ??
Netrunner ::
Pozdravljeni...
A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti kakšen HDD selektor ? .... potrebujem to oz. nekaj podobnega temu HDD Selector ..
NA kratko .. imam dva diska .. vsak ima svoj OS in potrebujem možnost da ob zagonu računalnika določim kateri se bo štartal .. OS in diska morata biti neodvisna drug od drugega .. dual boot odpade ..
podpirat mora sata...
A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti kakšen HDD selektor ? .... potrebujem to oz. nekaj podobnega temu HDD Selector ..
NA kratko .. imam dva diska .. vsak ima svoj OS in potrebujem možnost da ob zagonu računalnika določim kateri se bo štartal .. OS in diska morata biti neodvisna drug od drugega .. dual boot odpade ..
podpirat mora sata...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
- spremenilo: Netrunner ()
bobby ::
kaj pa če bi potemtakem uporabil tipko F12 al pa F8 med bios loadanjem, odvisno od plate?
tko ne rabiš nobenga programa, samo pač izbereš iz katerga diska boš bootal.
tko ne rabiš nobenga programa, samo pač izbereš iz katerga diska boš bootal.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
OS na aktivnem disku ne sme videti drugega diska ...
mr1two ::
Jaz imam dva diska, na obeh je nameščen sistem. En za druzga ne vesta, da obstajata-OSa, diske imam normalno vedno v uporabi, izbiram pa samo na podlagi nastavitve v biosu- kateri je prvi in kateri ne.(Imam pač dve inštalaciji, eno na SSDju in eno backup na HDDju, za vsak slučaj.)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mr1two ()
hvala za alternative ... samo vse to že poznam .. moje vprašanje je kje bi dobil HDD switcher .. če mogoče kdo pozna kako trgovino v SLO oz. kje se splača nabavit .. pa tudi če kdo to ima in da mi lahko pove kako se obnese...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7906 (6278) | solatko |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12428 (7909) | carota |
» | Eden izmed HDD v raidu je mrtevOddelek: Pomoč in nasveti | 5333 (4616) | ST-777 |
» | Windows 7 (SSD) in Ubuntu 12.04 (HDD)Oddelek: Operacijski sistemi | 926 (805) | Gates |
» | PROBLEM z matično: ASUS P5KC (mislim da ide-pata konektorji ne delajo)Oddelek: Strojna oprema | 2601 (1176) | s1m0n |