Forum » Elektrotehnika in elektronika » Popravilo gumba na vezju
Popravilo gumba na vezju
Veron ::
Torej gre za "konzolo" za vklop zvočnikov, spreminjanje nastavitev in jakosti pri Logitech Z-5300.
Problemi so pri gumbu za vklop, je malo čuden, nima tistega "klik" več, gumb je praktično ploščat.
Zadevo sem razstavil, da vidim kje je problem. Problem je na samem malem stikalu na vezju (slike).
Problemi so pri gumbu za vklop, je malo čuden, nima tistega "klik" več, gumb je praktično ploščat.
Zadevo sem razstavil, da vidim kje je problem. Problem je na samem malem stikalu na vezju (slike).
- zavaroval slike: bluefish ()
misek ::
Nesi vezje zraven v trgovino z elektronskim materialom (npr. HTE) in poglej ali imajo kaj podobnega.
RejZoR ::
Tko sem pred leti jezst na miški zamenjal stikali in sem stikalo za sredinjski klik, ki ga nikoli nisem uporabljal prestavil na levi knof.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
LordTado ::
Enega drugega si gor alotaj magari naohišje daš in z žičkami povežeš do teh dveh kontaktov na ploščici...
Veron ::
Pa smo zadevo rešl tko, da smo zamenjal stikala. Sedaj potrebni gumb (vklop/izklop) deluje tako kot je treba. Drugega tako tali tako nisem uporabil od kar sem kupil zvočnike.
Zahvala pa gre uporabniku Highlag.
Zahvala pa gre uporabniku Highlag.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gumb za vklop/izklop radiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2550 (2168) | d4vid |
» | OMRON D2FC-F-7N stikala za miškoOddelek: Kaj kupiti | 1537 (1323) | Mitch |
» | Kabli pri stikaluOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2272 (2161) | RejZoR |
» | menjava stikal v hodnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5607 (5306) | bluespeed |
» | Načrt električnega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4191 (3713) | _Dejan_ |