Forum » Kaj kupiti » OMRON D2FC-F-7N stikala za miško
OMRON D2FC-F-7N stikala za miško
5pellfire ::
Mogoče kdo ve kje bi se dalo kupiti (v Sloveniji)
OMRON Microswitch D2FC-F-7N
Rabil bi za miško (Razer Deathadder Lefthand), ker je
glavni gumb hin ...zazna samo kak klik od 20-30-ih.
OMRON Microswitch D2FC-F-7N
Rabil bi za miško (Razer Deathadder Lefthand), ker je
glavni gumb hin ...zazna samo kak klik od 20-30-ih.
Mitch ::
Ponavadi jih majo na uradnih servisih računalniških mišk. Samo je cena zasoljena, mislim, da tam okrog 20€ na stikalce. V tujini ga dobiš za izpod evra, če jih več naročiš. Prosi koga, ki ima paypal, da ti jih naroči preko E-baya...
Sem se že pozanimal na servisu ...30€ za menjavo obeh stikal.
Sem naročil novo ...cena 62€ pa mam spet garancijo ...stara pa bo za rezervne dele.
Sem naročil novo ...cena 62€ pa mam spet garancijo ...stara pa bo za rezervne dele.
kurjač ::
Kupiš novo za par evrov in stikala pobereš ven. Če ne znaš se pač znajdi. Recimo Logitech RX250 cca 8€
Na mizi imam MX518 ki ima kar nekaj let uporabe pod šapo. Zamenjana stikala 2x levi in 1x desni, 2x krajšan kabl in od večkratnega učenja letenja čakam ohišje od kitajca, ker enostavno ni kaj več zlepit. Pa ne mislit, da denarja ni za novo...
Na mizi imam MX518 ki ima kar nekaj let uporabe pod šapo. Zamenjana stikala 2x levi in 1x desni, 2x krajšan kabl in od večkratnega učenja letenja čakam ohišje od kitajca, ker enostavno ni kaj več zlepit. Pa ne mislit, da denarja ni za novo...
Kupiš novo za par evrov in stikala pobereš ven. Če ne znaš se pač znajdi. Recimo Logitech RX250 cca 8€
Kaj RX250 ma ziher Omron D2FC-F-7N stikala?
Mitch ::
Jst sem jih enkrat kupil preko ebaya za mojo MX-1000. Pet v paketu je prišlo okrog 4€, poštnina je bila zastonj. Tako da jih imam še vedno 4 na zalogi, če bom spet kdaj rabil...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech MX518Oddelek: Strojna oprema | 1791 (1068) | KTr1sk |
» | Miška Gamer!! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7081 (5785) | Drmr |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98782 (55678) | Kr_Edn |
» | Logitech anywhere mx - dvojni klikOddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1289) | matobeli |
» | Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6610 (5090) | erzy |