Forum » Kaj kupiti » Kateri mini stolp ?
Kateri mini stolp ?
lisjak ::
Če se kdo vsaj malo spozna ... naj mi prosim priporoča kateri mini stolp za okoli 100 EUR (+-20) tak, da ne bo totaln škart. Zaželjeno mp3 predvajanje, usb vhod in soliden zvok.
Hvala vsem
Hvala vsem
Joze_K ::
Mikro glasbeni stolp
Mikro glasbeni stolp PHILIPS MCM302/12
sem ga kupil na Mercatorju, ko so imeli 50% akcije za 57,45 EUR, polna cena je 114,90. Ima vse kar si napisal...
fantastičen zvok, usb vhod, mp3 preko cd-ja in usb-ja, 20 x memo postaj, dober sprejem.... simpatičen droben pilot...
je v otroški sobi, zelo zadovoljni...
Mikro glasbeni stolp PHILIPS MCM302/12
sem ga kupil na Mercatorju, ko so imeli 50% akcije za 57,45 EUR, polna cena je 114,90. Ima vse kar si napisal...
fantastičen zvok, usb vhod, mp3 preko cd-ja in usb-ja, 20 x memo postaj, dober sprejem.... simpatičen droben pilot...
je v otroški sobi, zelo zadovoljni...
jest10 ::
Če se kdo vsaj malo spozna ... naj mi prosim priporoča kateri mini stolp za okoli 100 EUR (+-20) tak, da ne bo totaln škart. Zaželjeno mp3 predvajanje, usb vhod in soliden zvok.
Hvala vsem
Samsung MM-D330
Med stolpi za okoli 100€ ima še najbolj prebavljiv zvok. Tako je bilo 3 mesece nazaj, ko sem kupoval stolp zase in sprobal 20+ različnih naprav.
Za tega na tvojem linku ne vem. Sem pa opazil, da so ga vsaj pri nas že večinoma dali iz prodaje. Star model.
Kar D330 vzemi.
Kar D330 vzemi.
Isti kot D330, le par funkcij več ima(predvaja DVD ter divx, ter ima izhod za TV)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
kaj če bi pol raje vzel kar hišni kino ? recimo kaj takega ... Philips HTS351
pa dobim poleg vsega še dolby pro logic, 300w rms, hdmi 1080p izhod
kaj pravite ?
pa dobim poleg vsega še dolby pro logic, 300w rms, hdmi 1080p izhod
kaj pravite ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Micro glasbeni stolp z DVD in DAB+Oddelek: Zvok in slika | 2648 (2249) | Han |
» | glasbeni stolpOddelek: Kaj kupiti | 1964 (1605) | Blinkys |
» | Uporaba zvočnikov Hi-Fi komponente na računalniku?Oddelek: Zvok in slika | 5137 (4996) | ;-) |
» | kateri glasbeni mini stolp??Oddelek: Kaj kupiti | 1099 (1003) | jest10 |
» | glasbeni stolp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4647 (4068) | Xgeneration |