Forum » Omrežja in internet » USB Modem za mobilni internet
USB Modem za mobilni internet
Wisor ::
Lep pozdrav,
Za darilo sem dobil tušovo SIM kartico "brezmejni internet 1 dan = 1 €". Na žalost moj netbook nima omenjenega modema, tako da ga moram dokupiti. Zanima me, kje lahko kupim omenjen modem, ter na kaj moram biti pozoren?
Za darilo sem dobil tušovo SIM kartico "brezmejni internet 1 dan = 1 €". Na žalost moj netbook nima omenjenega modema, tako da ga moram dokupiti. Zanima me, kje lahko kupim omenjen modem, ter na kaj moram biti pozoren?
Pesimist ::
lolz. Od koga si pa dobil tako cheap darilo?
modem lahko kupis pri tusu. Predlagam ti da vrzes kartico bek ker v paketu za 40€ dobis kartico in modem oz na petrolovih benciskih crpalkah pride samo 20€ ce imas 200 tock.
http://www.tusmobil.si/paketi/brezmejni...
Ceneje ni nikjer.
Pozonri moras biti samo na to, da na racunalnik, na katerem mislis uporabljat imas Admin pravice, ker drugace nebo slo isntalirati zadeve. To pa verjetno imas ce je tovj laptop.
Drugace si pac Ruter nabavis kot sem si jaz.
modem lahko kupis pri tusu. Predlagam ti da vrzes kartico bek ker v paketu za 40€ dobis kartico in modem oz na petrolovih benciskih crpalkah pride samo 20€ ce imas 200 tock.
http://www.tusmobil.si/paketi/brezmejni...
Ceneje ni nikjer.
Pozonri moras biti samo na to, da na racunalnik, na katerem mislis uporabljat imas Admin pravice, ker drugace nebo slo isntalirati zadeve. To pa verjetno imas ce je tovj laptop.
Drugace si pac Ruter nabavis kot sem si jaz.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Optika TV & Internet (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17494 (4729) | WaterBoy |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2183 (1837) | ...:TOMI:... |
» | TušTelekom : Internet + telefon ne dela ... tehnična pomoč pa tudi ne!Oddelek: Omrežja in internet | 3062 (2752) | bond007 |
» | Ker prenosnik od teh dveh naj izberemOddelek: Kaj kupiti | 3197 (2947) | kmhslo |
» | Kateri prenosnik do 260.000 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1695 (1387) | buick |