» »

TušTelekom : Internet + telefon ne dela ... tehnična pomoč pa tudi ne!

TušTelekom : Internet + telefon ne dela ... tehnična pomoč pa tudi ne!

r0Kk ::

Evo, tole je bilo že poslano na TušTelekom:

"Lep pozdrav,

Včeraj (12.10) sem opazil, da je nehal delat internet ... na Pirelliju je gorela zgolj PWR in LAN lučka, pravtako ni delal telefon. Modem sem zato resetiral (izklopil iz elektrike in ponovno vklopil), nakar se je zgodba ponovila, lučka ADSL vsake toliko časa utripne, kot ponavadi kadar se modem resetira, ampak ne ostane prižgana. Takoj sem klical na tehnično pomoč (in čakal 10minut) in so mi rekli, da ni problema, bodo preverili in čimprej uredili. Nakar pokličem danes (13.10) zjutraj, ker internet še ne dela ... in mi povedo, da tehnična služba včeraj od kar sem klical do ponedeljka zjutraj sploh NE DELA. Glede na to, da sem že v osnovi nezadovoljen s storitvami tuštelekoma in sem že vložil zahtevo za menjavo operaterja, moram priznat, da je to le še ena kaplja čez rob ... Pri prejšnjem ponudniku se mi je modem pokvaril v soboto ob desetih zvečer, poklical sem tehnično pomoč in naslednje jutro ob sedmih sem dobil novega, brez kakršnihkoli težav in stroškov. Do takšnega nivoja storitev vam še veliko manjka, z vašim ravnanjem pa le iz dneva v dan izgubljate stranke in si ustvarjate slab ugled."

Groza kaj si ''novo'' ustanovljeno podjetje dovoli delat. Mislim da s tem le ne bodo prišli do ugleda, kot ga imajo podjetja, ki se v Sloveniji ukvarjajo s tem.

Ali je sploh še poteben komentar?

JOKER ::

Sočustvujem s teboj glede tega kar se ti dogaja in ker si razočaran nad ponudnikom.

Je pa tukaj še druga plat zgodbe in sicer:

Ljudje se pustite nategnit od novih ponudnikov in na podlagi raznih daril ob priključitvi zapuščate starega operaterja, kot da še niste videli notesnika ali LCD televizorja.
To govorim zato, ker sem videl reklamo, kako privabljajo ljudi z raznimi ugodnostmi ... itd, osluge ki pa jih imajo namen ponujat so pa v k***u.
Tako je !
TUŠ je trgovsko podjetje z živili in nikakor ne more biti tudi dober operater telefonije .. itd, ker so ga nekateri prehiteli.
Ne vem zakaj ljudje za par € takoj zapustijo starega operaterja in gredo k drugemu - novemu.
Ma, kaj ste res potrebni teh nagrad in pa naročnine, ki je borih 10€ nižja. Ob prehodu se vedno vprašajte : hmm ... pa bo zadeva delovala zanesljivo ?
Zdaj pa prihaja do tega kar prihaja.

Brez zamere !
________________________________________________________
Ka te češ ....

bond007 ::

Normalno da greš k cenejšemu. 10€na mesec se po dveh letih nabere 240€. To pa že ni malo keša.. Če je storitev enako kakovostna .. jst roko na srce ne občutim razlike pri enakih paketih, pa sem zamenjal že kar nekaj operaterjev. Tuštelekom je ubistvu prevzel voljo. Tko da so čisto ok napredni, cene pa tut majo kr solidne. Druga zgodba pa je ISDN, k ije nateg na kvadrat. Mislim da pride 16€na mesec, ko pa za 3,4€ na mesec pri konkurenci dobiš ugodnejšpe klice.. ZA mene je nateg vse kar se tiče siola in telekoma. Prva leta niso bili, sedaj pa s ponudbami sploh niso konkurenčni....

Magician ::

TUŠ naj ostane trgovina z živili, ne vem zakaj eni kaj rinete z glavo skozi zid zaradi ene bedne reklame OSENARCE in zanič prenosnika.

bond007 ::

Zakaj bi bli zanič prenosniki? Ker so od tuša? Al ker niso uber gaming laptopi? Kira logika:\

JOKER ::

Po tvojem pisanju sodeč bond007 predvidevam, da si pri Tuš-u.
Raje dam 240€ letno več pa nimam problemov in mi zadeva deluje BP.
Zavedat se pa moraš, da ta prenosnik, ki ga ponujajo ni nevem kaj ... a misliš, da ti bo nekdo dal super robo za prestop .. sploh pa Tuš ? Haloooo !
Vse te reklame z darili .. itd je en velik nateg in metanje peska v oči. Kako misliš "gaming" ? Močan za igranje iger misliš ?
Pa kaj imate nekateri računalnike za igranje !? Za igranje obstajajo konzole, ki jih je kar nekaj na tržišču in novejše prekosajo nevem kako hud računalnik.
Prednost konzol pa je tudi ta, da ob izidu igre ni potrebno menjat grafike in spremljat ter nadgradit zadeve.. itd, kar pa pri računalniku čez 5 mesecev pri novi igri že rabiš večje ram-e, boljšo grafiko ... itd, kar pomeni vreča brez podna samo zaradi igranja. Uffff .....

Že malo Off Topic ampak to so dejstva.

Lep pozdrav
________________________________________________________
Ka te češ ....

bond007 ::

Po tvojem nicku sodeč sem mislil, da zate vse pomeni igranje Sicer sem pri trieri, ampak ni s tuštelekomom prav nič narobe....

Zavedat se pa moraš, da ta prenosnik, ki ga ponujajo ni nevem kaj


Ponujajo 3 prenosnike, med drugim tudi maca. Mi znaš povedati kaj je z njimi narobe? Imajo 2 leti garancije, hardwer čisto spodoben, firme prenosnikov pa tudi.. AL misliš da ker jih bi pri tušu kupil, so iz slabše plastike??? Povej torej zakaj so slabi za ta denar, drugače ne bluzi v 3 krasne!
Jst raje dam 240€manj in mi zadeva deluje enako dobro. Po tvojem pisanju sodeč pa bi rekel da si verjetno kar na siolu in opravičuješ drage račune s tem da imaš kvalitetne storitve...

Senitel ::

In kaj za boga naj bi bilo narobe recimo z MacBookom, ki se ga tudi dobi pri tušu v akciji? Pač plačuj 240€ več če ti paše. Če ima pa roklipni (btw: je to ime in priimek in si iz FMF? >:D) naj pač še enkrat zamenja operaterja. Ima še vedno na razpolago kaj cenejšega preden pristane nazaj na Telekomu.

JOKER ::

Ne vem no .... zapomnite si, da vse kar se ponuja za nagrado ali ceneje ob prehodu k drugemu operaterju ni prestiž, ampak je cenena roba.
Sigurno ti ne bodo zaradi tega dali prenosnika, ki v resnici stane 1300€, samo zato, ker si prestopil.
Kaj je narobe z njim ne vem, ampak to je ustaljena praks .... morda se pa prav tukaj motim.
Jaz ne vem če je plastika slabša, ker nisem padel na limanice .... zapomnite si še to, da so dali takšno zadevo z katero oni ne bodo na zgubi, saj vodilni v Tušu niso Božički, da bi delili ne vem kako kvalitetno robo ob pridobitvi novih uporabnikov. Pa ne mislim izključno na Tuš, ampak je nasplošno
Isto je bilo če se kdo spomni pri Mobitelu ... ko so dajali telefone za 1sit ... itd. Vse je to zelo premišljeno.

Tudi sam sem Bond007 pri kabelskem operaterju, kot ti.
________________________________________________________
Ka te češ ....

r0Kk ::

OK, najprej JOKER - pri Tušu sem še od časa Volje, kar pomeni da nisem padel na akcije in osenarco in se precej spoznam na zadeve, poleg tega se mi na računu pozna okoli 20€ na mesec pri 4x hitrosti. Je pa res, da nisem pričakoval takšnega odnosa, ker nisem vezan in lahko od pogodbe odstopim kadar hočem. Za odstop sem se itak že odločil prej, ker nisem bil najbolj zadovoljen in ker sem dobil še boljšo ponudbo, še vedno brez vezave ... SiOL-a pa niti ne povoham več, dokler ne bodo cenejši. Sicer pa kogarkoli poznam in ima SiOL z njim ni zadovoljen, ali pa je obsedeno zadovoljen z njim in mu karkoli drugega predstavlja grožnjo (Jelinčič varianta ... če se razumemo).

PS: Senitel ... ja je res >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: r0Kk ()

JOKER ::

Tako bom rekel .... najprej bi te rad popravil, da Osenarco nisem omenjal jaz.

Predvsem pa je moje pisanje temeljilo na tem, da nas (potrošnike) privabljajo z mamljivimi nagradami in darili, ki so bore malo vredne.
Pa povdarit sem želel to, da nam najprej obljubljajo, nakar nas pridobijo pa kratkomalo pozabijo na nas oz. na usluge in so pomankljive.
Tako da ste me nekateri narobe razumeli in izpostavlni predvsem notesnike, čeprav je debata tekla o nekvalitetnih oslugah, ki jih ponuja TušTelekom.

Tistim, ki pa imate te notesnike (darilo ob priključitvi), pa želim, da vam bi vsaj tole čimdlje služilo svojemu namenu, če vas že internet zaje***a.

Lep pozdrav in brez zamere.
________________________________________________________
Ka te češ ....

r0Kk ::

Ni problema, ni zamere ... samo obrazložil sem situacijo. Se pa oproščam za Osenarco, res nisi ti omenjal.

trnvpeti ::

pa meni ni jasno, kaj folk razmislja, da vzame tusmobil recimo
kaj jih preprica?

bond007 ::

Tusmobil al tustelekom?

Tustelekom - cene so relativno ugodne - najcenejši net 14€ (ja eni ne rabjo več ko četrt Mb/s) + 3€ telefon. Za primerjavo t-2 (ki naj bi bil zelo ugoden) ima najcenejši net (VDSL) 20€ (če se hočeš znebit telekoma) pa telefon 4€.
Poleg tega se da zelo solidno prenosnike dobiti po dokaj ugodni ceni in še na obroke...

KAj imaš pa ti za enga ponudnika neta? In kaj te je prepričalo?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bond007 ()

trnvpeti ::

imam dva ponudnika
in me zanima samo stabilnost

trnvpeti ::

primerjava, vse 1/256 , polno razvezan
tustelekom 20E
amis 20E
t-2 20E
siol 29E

torej skoraj isto, odstopa samo siol

bond007 ::

Da ne bo kdo razumel, da jst slučajno promoviram tustelekom... Sploh ne - mi je recimo bolj všeč t2 (sploh ker je brez vezave).

Nič ne rečem - ko je siol začel je bla to res najboljša in pravzaprav edina pametna izbira, ampak sedaj pa so malo požrešni ratali.
Recimo primer: kolegica se vpisuje na faks in bo rabila en prenosnik. Že od vsega začetka - ene 4, 5 let ima pri siolu dijaški paket. Plačuje tudi seveda ISDN cca 16€ mesečno. Torej telefon+net skupaj kar 43€ ( s tem da more siolu blesava potrdial o šolanju pošiljat :S). Seveda ji je 2 letna vezava že zdavnaj potekla, ampak so doma malce preleni in niso zamenjali ponudnika. Niso tudi ne vem kako premožni, zato bo pri tustelekomu vzela toshibo za 30€ na mesec, net za 14€ in telefon za 3€. Skupaj 47€na mesec, s tem da bo imela soliden prenosnik...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bodite pazljivi s tuŠtelekomom da se ne opečete kot mi (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
506087 (4062) JJM
»

Telekom & TušTelekom

Oddelek: Omrežja in internet
152439 (1683) balkanec
»

Siol in klicni dostop

Oddelek: Omrežja in internet
72045 (1826) Matheeew
»

Tuš Telekom - telefon in internet na optiki

Oddelek: Omrežja in internet
53644 (3477) Apo
»

PRD vloga : "Potrjeni datum in ura montaže", ... kdo potrdi pri menjavi operaterja?

Oddelek: Omrežja in internet
131104 (1104) r0Kk

Več podobnih tem