» »

KAKŠEN SISTEM ZVOČNIKOV ?

KAKŠEN SISTEM ZVOČNIKOV ?

connan ::

Pred kratkim sem kupil matično ploščo Abit AT7 s tremi kombiniranimi izhodi za zvok na plošči.

SEDAJ ME PA ZANIMA, KATERI SISTEM ZVOČNIKOV MI VI PRIPOROČATE ?

HVALA ! :D

Golden eye ::

Creative inspire 5300 OEM:D

V čem pa je razlika med CREATIVE INSPIRE 5.1 5300
OEM in Retail ??? Kot sem sam videl je OEM verzija nekoliko cenejša.

rc-car ::

Retail je v pobarvani škatli skupaj z navodili, OEM pa je v navadni kartonasti škatli brez navodil.
Bojda naj bi imela OEM verzija le eno leto garancije medtem, ko jo ima retail 3 leta, vendar za to nisem 100%.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

R0K ::

Kak boš na tej onboard zvočni prklopu 5.1 sistem? Mi ni čist jasn. To ubistvu sploh ne gre. Ker je od teh 3 samo eden izhodnji, drugi je za mikrofon en pa še za neki druga...

Boš rabu prej kupt 5.1 zvočno...

I think...

Golden eye ::

ČE PLATA PODPIR POGLEJ PO KNJIGCI JE TAM KJER JE MIKROFON V BISTVU CENTER:\

R0K ::

Ja sorry. Sm zdle pogledu pa ma res ta plata 6 kanalno Realtekovo zvočno gor, sam da je kombinirana...

goranTNT ::

Eh te integrirane zvocne kartice niso nc vredne, sploh ce kups spodoben sistem zvocnikov. Enostavno je skoda prklopt Inspire 5300, ker bo zvok bol bogi.

Raj se kup eno spodobno 5.1 kartico. SB Live 5.1 mislm da dobis ze za 10k.

HVALA VSEM ZA INFORMACIJE ! VENDAR PA ...
A JE KDO SPLOH ŽE UPORABIL TE ZVOČNIKE Z ABITOVO AT7 PLOŠČO ?

aambro ::

Ce bo rad prišparal nekaj denarja ti svetujem 5k sit cenejšo verzijo Inspire 5100. Ima šibkejši bas (12W, 5300 ima 18W) ter mislim, da nima podstavkov za satelite - če jih boš obesil na strop ali pritrdil na steno ti itak ne pridejo nič prav.

A kdo ve v čem se volume adjusterja razlikujeta? Če bi blo po moje, bi moral na tale volume podaljšek dat gor luknjo za slušalke ;(. 5100 namreč tega nima. Pa 5300?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 sistem zvočnikov

Oddelek: Kaj kupiti
332822 (2132) partysound
»

nakup zvocnikov

Oddelek: Zvok in slika
181734 (1425) LunKi
»