» »

Kateri modem za ADSL

Kateri modem za ADSL

mich ::

Nabavljam ADSL in me zanima kateri modem bi bil najboljši.A je dobr tist ki ti ka pri telekomu dajo v paketu (ne vem točno katerega..paked ISDN+ ADSL .101)
Sistem
P4 2,4
ASUS
RADEON
512 RAM
80 GB Western:D

Močoče kakšen link o testih modemov?

mirage ::

Modema mislim, da nemoreš zbirat. Pa itak je vseeno ker vsi podpirajo do 8mbit downlovda.

wind ::

modema ti ni potrebno kupit ker dobis ze zvran ADSL paketa

Elemen_T ::

mirage, seveda ti tako misliš ...

wind, on ve, da je tisti modem že poleg siolove ponudbe.

Gremo naprej torej. Tudi mene zanima kako je z ADSL modemi, po čem se razlikujejo in sploh kateri modeli še obstajajo.

MI_KO ::

Daj no, ne kompliciraj! Če dobiš delujoč modem, kateri ti ponuja veliko možnost nadgradnje (do 8mbit!!!) 4 free, potem se ne pritožuj! Razlike med modemi so samo v priloženi programski opremi, pa mogoče še kaki funkciji, katere pa siol itak ne podpira!
Al misliš, da boš zarad nekega specialnega modema mel kako 3d mark piko več?

Če te pa to že tak hudo moti, pa poglej na chip.de. Tam so testirali te stvari. In rezultati so nadvse presenetljivi,...........

borchi ::

siolovi modemi piskajo! vsaj moj.

no, vsaj komarjev ni več v moji sobi!

je pa res mal potratno kupovat adsl modem, če ga dobiš od siola.
l'jga

wishmaster ::

Borchi.Ti si mal zamešal stvari.Če ti piska ti piska analogni modem.Pri ADSLU ne rabiš npbenga drugega modema.Rabiš ADSL modem in mrežno kartico in isdn linjo brez modema.
Tud če bi se dal dobit kak drug modem za ADSL ti nebi nič kaj hitreje deloval,ker ti na centrali določijo hitrost.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22256554 (45113) Senitel
»

ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Omrežja in internet
65957529 (17853) dinozaver7
»

ADSL UPload / Download TEžave !

261970 (1610) EjTi
»

ADSL? (strani: 1 2 )

816876 (5269) wind
»

ADSL