Forum » Loža » Kako dodati melodije v Siemens C45?
Kako dodati melodije v Siemens C45?
AlienGT ::
Na netu je kar polno zapisov posameznih melodij (cca 3 vrstice kombinacij črk in številk), ki se uporabljajo za melodije pri drugih GSM-jih.
Sprašujem kako lahko dodam kakšne nove melodije, ki jih ni po defaultu noter. Če grem namreč pod urejeval.melodij mi ponudi le opcijo naloži (s čim, saj nimam nobenega dodatnega kabla ali kaj podobnega, pa tudi sicer - od kje naj bi kaj potegnil?)
Any ideas?
Sprašujem kako lahko dodam kakšne nove melodije, ki jih ni po defaultu noter. Če grem namreč pod urejeval.melodij mi ponudi le opcijo naloži (s čim, saj nimam nobenega dodatnega kabla ali kaj podobnega, pa tudi sicer - od kje naj bi kaj potegnil?)
Any ideas?
jamiroq ::
melodije za C45 so v MIDI formatu; najlažji način za nalaganje je seveda preko kabla... drugače greš pa lahko na TagTag in si tam najdeš kako Wap stran z melodijami (ali pa si postaviš svojo wap stran).
AlienGT ::
JamiroQ: hvala za odgovor.
Kakšen kabel pa naj bi imel (predvidevam da nekaj v stilu GSM - to PC link)? Najbrž je to poseben kabel, ki naj bi se kupil pri prodajalcih GSM-ov. Software je potem tudi priložen, right?
Kakšen kabel pa naj bi imel (predvidevam da nekaj v stilu GSM - to PC link)? Najbrž je to poseben kabel, ki naj bi se kupil pri prodajalcih GSM-ov. Software je potem tudi priložen, right?
jamiroq ::
ja, je navaden GSM-PC kabel; kupiš ga lahko tule... stane od 5-15kSIT (odvisno od variante)... jaz zraven nisem dobil SWja (ker je bilo tako ceneje ) ; lahko si ga komot pobereš z neta. najbolj uporabna sta S25@once (v nemščini, shareware) in S35Explorer (freeware). S prvim lahko dodajaš logote, screensaverje in melodije (ima še morje drugih funkcij) z drugim pa lahko dodajaš le melodije in logote.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linkiOddelek: Mobilne tehnologije | 64193 (3177) | Mitja358 |
» | izdelava wap straniOddelek: Izdelava spletišč | 2149 (1750) | jobber |
» | Kako spraviti igro na T310?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1686 (1404) | _keks |
» | WAP STRAN za download brezplacnih polifonicnih melodij!!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3301 (3013) | boych |
» | Siemens c45Oddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1042) | jamiroq |