Forum » Pomoč in nasveti » Siemens c45
Siemens c45
rap3r ::
Kje bi dobu program s katerim bi si lahk prek neta poslal na ta talefon logo al pa melodijo k jo sam narediš?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
DaNe ::
Kolkr se meni zdi tega ne moreš storiti.
Če pa hočeš met logo na siemensu si pa kabel kupi, če ti ni škoda 7k sit
Če pa hočeš met logo na siemensu si pa kabel kupi, če ti ni škoda 7k sit
Sam paz to prej sms lahk dobiš tako logo kot melodijo! Poznam pa eno wap stran k greš gor in lahk potegneš melodije in logote za c45! Jz mam tud svojo wap stran sam kako nares logo in melodijo in v kakšnem ku... formatu jo pol gor dt da jo bo prepoznal c45? Preverjeno dela prek wapa!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
jamiroq ::
odwapaj na http://tagtag.com/jamiroq
(moja mala zbirkica logotov, melodij in screensaverjev za C45)
(moja mala zbirkica logotov, melodij in screensaverjev za C45)
Ok tanx sam a te lahk prosm da mi saj en logo pa eno melodijo pošlješ na mail, da vidm v kakšnem formatu so?! Plis! mail
jamiroq ::
ok, logoti so velikosti 101x29 pixlov, barvna globina je 1bit (bitmap), morajo pa biti shranjeni kot BMP.
screensaverji so velikosti 101x46, takisto 1bit barvna globina in BMP format.
melodije so pa standardni midiji.
screensaverji so velikosti 101x46, takisto 1bit barvna globina in BMP format.
melodije so pa standardni midiji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linkiOddelek: Mobilne tehnologije | 64163 (3147) | Mitja358 |
» | Siemens M55 in Siemens MC60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1624 (1477) | Edelweiss |
» | wap.slo-tech.comOddelek: Slo-Tech | 3122 (2110) | darkolord |
» | Mi lahko da nekdo eno sliko na wap?Oddelek: Omrežja in internet | 1203 (1028) | Matek |
» | Logotipi!Oddelek: Loža | 1364 (1054) | Tero |