Forum » Mobilne tehnologije » samsung wave 723
samsung wave 723
anika87 ::
Ali se da na omenjenem telefonu uporabljat t9? Moz ga ima, pa mi ne rata vklopit t9, v meniju je pa viden sive barve. Ce dela, bi si verjetno tudi sama kupila wava.
- spremenila: anika87 ()
RejZoR ::
Mislim da se ga da vklopit če (ko je tipkovnica odprta) klikne in držiš na gumb za izbiro jezika. Nakar se ti bojo odprle nastavitve za jezik, način vnosa itd. Vsaj tako je bilo na večjem bratu Wave če se prav spomnim.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Bom probla še enkrat ko pride mož domov, ampak prav ko je bila tipkovnica odprta v sporočilih recimo, sem tiščala tipko za jezik in odprl se je meni, v katerem je pisalo slovar T9, ampak je bilo tako svetlo sivo obarvano, kot npr. na računalniku, ko imaš v meniju svetlo sivo, ko ne moreš izbrat, ker recimo še nisi nekaj uredil pravilno, da bi lahko potrdil to izbiro...
Hm, če imaš cursor (ona črtica ki utripa) v vrstici za kontakt ti ne bo dalo T9 na izbiro. Če pa premakneš slednjo v polje kjer se dejansko tipka besedilo, potem pa bi se moral T9 omogočit in bit aktiven knof.
Hvala za odgovor!
Sem nabavila omenjeni telefon in sem zelo zadovoljna, tudi T9 dela. Verjetno sem res bila s kurzorjem v polju za prejemnika, ko sem probavala z moževim telefonom.
Še eno novo vprašanje za telefon.
Kje naj vnesem rojstne dneve za prijatelje. Imam widget rojstni dnevi, na njemu piše, da nimam vnešenih. Če grem v imenik, nimam nikjer polja za rojstni dan, niti ko kliknem dodaj polja, tam so samo dodatni naslovi in beležke.
Kam vnesem datum rojstva???
Aha, pa še eno vprašanje. Kako lahko vnašam šumnike v sms? V mms lahko v sms pa ne morem.
Sem nabavila omenjeni telefon in sem zelo zadovoljna, tudi T9 dela. Verjetno sem res bila s kurzorjem v polju za prejemnika, ko sem probavala z moževim telefonom.
Še eno novo vprašanje za telefon.
Kje naj vnesem rojstne dneve za prijatelje. Imam widget rojstni dnevi, na njemu piše, da nimam vnešenih. Če grem v imenik, nimam nikjer polja za rojstni dan, niti ko kliknem dodaj polja, tam so samo dodatni naslovi in beležke.
Kam vnesem datum rojstva???
Aha, pa še eno vprašanje. Kako lahko vnašam šumnike v sms? V mms lahko v sms pa ne morem.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: anika87 ()
Imaš kontakte na SIM kartici ali v telefonu? Ker na SIM imaš samo nekaj malega podatkov, na samem telefonu pa lahko shraniš še ogromno drugih stvari.
Ja ja, to vem, da moram imet in imam na telefonu. In imam en kup polj za telefonske številke in naslove. Samo za rojstni datum ni nikjer.
Če pa kliknem na widget, kjer piše da nimam rojstni dnevov, potem me vrže v imenik... :S
Če pa kliknem na widget, kjer piše da nimam rojstni dnevov, potem me vrže v imenik... :S
Hm, baje se dodajajo rojstni dnevi v koledar. Poglej tam. Priznam, da sam nikoli nisem uporabljal te funkcije, tko da težko rečem karkoli točnega.
telexdell ::
Ja ja, to vem, da moram imet in imam na telefonu. In imam en kup polj za telefonske številke in naslove. Samo za rojstni datum ni nikjer.
Sam na mojem S8500 dodajam rojstne dneve direktno v stik. V koledarju rojstni dnevi niso vidni.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | neobvezni podatki v pogodbiOddelek: Loža | 3649 (2973) | demogorgon |
» | Kdaj imate rojstne dneve? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7816 (3453) | ETI3n |
» | Telefonske anketeOddelek: Problemi človeštva | 3439 (2745) | AngelOfDeath |
» | matematicna nalogaOddelek: Šola | 1771 (1565) | Thomas |
» | kateri program za opozarjanjeOddelek: Programska oprema | 1421 (1304) | ToniT |