Forum » Mobilne tehnologije » Htc desire vs htc trophy
Htc desire vs htc trophy
katimm ::
Zdravo. Imam namen vzeti enega od sledečih telefonov pri simobil-u v paketu orto v nulo. Sem pa pred dilemo ker se nemorem odločiti med tema dvema telefonoma. Kaj je boljše win7 ali andorid? Lahko kdo iz prve roke pove če je že uporabljal oba telefona?
Hvala za nasvete
Hvala za nasvete
Yoni ::
Odvisno kaj hočeš. Če hočeš OS, kjer lahko praktično nastavljaš vse, kar se ti zazdi, rabiš tisoč aplikacij, itd itd...potem je android prava star zate. Če pa hočeš telefon z novim, svežim in relativno zelo fensi OS-om, ki je super duper odziven, ima pa pač nekaj znanih pomanjkljivosti, potem je pa WP7 zate prava stvar. Jaz imam trophy-ja, kolega desireja. Ko se je nekega dne malo igral s trophy-jem, se ni mogel ločiti od njega... Hardwarsko sta pa telefona zelo zelo podobna. Osebno sem z WP7 in trophyjem zadovoljen maksimalno in mi ni žal, da sem ga kupil.
Hvala za pojasnilo Yoni, sem pa še vedno v dilemi :D Koliko pa kaj zdrži baterija tega trophy-a?
Če veliko šariš po telefonu, poslušaš muziko, wi-fi itd, potem en dan. Če pa nucaš povprečno, potem pa recimo 2 dni, če malo popaziš. Pri desireju je isto.
Sem se odločil kar za desire-ja. Zaenkrat sem zelo zadovoljen, me je pač android premamil :) Hvala za nasvet vseeno.
PINki ::
Wp7 res niso nic posebnega. Po dveh dneh uporabljanja sem tako pogresal Android, saj je wp7 precej zaprt OS. Mogoce ga spet povoham, ko dobi kaksen update.
Saj je bilo že vse povsod povedano...če hočeš nastavljat vsega hudiča, potem wp7 ni OS zate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire vs. Samsung Galaxy S (vs. Google Nexus S)Oddelek: Mobilne tehnologije | 7519 (4574) | freesty |
» | Prosim pomoč: Htc Trophy 7 ali Samsung Galaxy Ace?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1394 (1110) | gunserman |
» | Android vs SymbianOddelek: Mobilne tehnologije | 4652 (3839) | cukl |
» | Samsung Omnia 7 ali HTC Trophy ali ...Oddelek: Mobilne tehnologije | 3382 (3110) | Bor H |
» | HTC Wildfire ali HTC trophyOddelek: Mobilne tehnologije | 1417 (1333) | hojnikb |