» »

Pomagajte! ko vžgem avto mi usb ključ predvaja vse od začetka

Pomagajte! ko vžgem avto mi usb ključ predvaja vse od začetka

Moto-girl ::

Ko vžgem avto in s tem avtoradio, mi usb ključ predvaja vse od začetka,vse komade ponovno od začetka. Prej sem imela usb kingston slide in tam kjer sem končala poslušat tam je tudi ostalo,tako da sem naslednjič samo nadaljevala s poslušanjem.zdej pa imam usb Patriot in ne vem zakaj začne s predvajanjem od začetka, avtoradio je isti. ker recimo ko poslušam cd ostane komad tam kjer sem ga nehala poslušat. se da kaj uredit,ali je to odvisno od USB kluča?

popster ::

lahko ga moraš formatirat v drug datotečni sistem

kako se to naredi?

Skrat2510 ::

Kaj USB ključek poščaš v avtoradiu, ko kje radio vgasnjen?

Keyser Soze ::

Mogoče slab akumulator? Posledično pride do reseta nastavitev sprejemnika in s tem tudi seznama oz. zaznamkov predvajanja.

A postaje ostanejo v spominu?
OM, F, G!

OldSkul ::

to je ključek kriv. Sam imam isti problem. Kingstonov ključek dela normalno, en drug ključek od transcenda pa ne dela. Gre pa za JVC aftermarket radio.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

skrat 2510: ja usb puščam v avtu,zakaj?

Keyser Soze: ne akumulator ni slab,nima niti 1 leta...drugo je vse v spominu,tudi na cdju ostanejo komadi tam kjer morajo :)

oldskul: ja pomoje tudi,js imam enako težavo,kingston je delal,ta pa ne in tudi imam JVC avtoradio. kaj se da naredit?

bluefish ::

Kaj se zgodi, če ključek pred vklopom radia/avta iztakneš in potem ob zagonu priklopiš nazaj?

začne predvajat od začetka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7815010 (9309) Trupl0
»

Kateri avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti