Forum » Pomoč in nasveti » VGA + HDMI ni slike
VGA + HDMI ni slike
StajercSSS ::
Priklopljena je Nvidia Geforce 210.
Če sta ob zagonu priklopljena VGA in HDMI,ni slike. Slike tudi ni,če restartam računalnik.
Če je ob zagonu priklopljen samo VGA,slika je. Pride normalno v Windows. In če v Windowsu 7 priklopim HDMI,dela normalno,na TV-ju je slika in zvok.
Kakšna rešitev? Ne da se mi skoz sklapljat HDMI-ja..
Če sta ob zagonu priklopljena VGA in HDMI,ni slike. Slike tudi ni,če restartam računalnik.
Če je ob zagonu priklopljen samo VGA,slika je. Pride normalno v Windows. In če v Windowsu 7 priklopim HDMI,dela normalno,na TV-ju je slika in zvok.
Kakšna rešitev? Ne da se mi skoz sklapljat HDMI-ja..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Ko se računalnik zažene,je slika na TV-ju vse do zagona Windowsa 7,čeprav je v Windowsu HDMI kot extendet desktop izklopljen, monitor pa nastavljen kot primary. Sem pa opazil,da mi kaže monitor kot številka 2,TV pa kot 1.
Kako popravit,da bo se boot izvajal na monitorju?
Kako popravit,da bo se boot izvajal na monitorju?
traxxas ::
To ne gre skupi,ker je vga analogni signal,hdmi pa digitalni.Tak isto sm se tud sam zajebaval s prenosnikom in tv-jem,pa ni delovalo.Na grafično bi moral priklopit original adapter za hdmi.
Rabiš pa pol še kabl hdmi/hdmi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: traxxas ()
To ne gre skupi,ker je vga analogni signal,hdmi pa digitalni.Tak isto sm se tud sam zajebaval s prenosnikom in tv-jem,pa ni delovalo.Na grafično bi moral priklopit original adapter za hdmi.
Ka ti bluziš?? V HDMI naj vtaknem HDMI adapter,pol pa še HDMI kabel?? LOL
Primary monitor je na -vga, TV je na HDMI. Tudi,ko je TV izklopljen v Windowsih,se boot kaže na TV. To je problem!
Sem že probal v Biosu probat dual monitor suport,pa ne pomaga. Boot se pokaže na VGA primary monitorju samo,če mehansko izklopim HDMI kabel pred bootom.
Delati bi moralo,saj je pri R4550 delalo normalno. Ne mi neke o analognem digitalnem signalu bluzit,ker nima to veze s tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napačen primaren zaslonOddelek: Zvok in slika | 3812 (3194) | celjan34 |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20165 (9678) | kozorog |
» | HDMI na VGA, in ne obratno!Oddelek: Zvok in slika | 11178 (6341) | 111111111111 |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23696 (15000) | al3n |
» | Priklop PC na LCD tvOddelek: Zvok in slika | 3305 (2730) | Senitel |