Forum » Mobilne tehnologije » Navigon GPS naprave
Navigon GPS naprave
jukoz ::
Zdravo!
Dobil sem 1,5 leti staro Navigon GPS napravo, s kartami iz leta Q2 2009. Ker bi jo potreboval za navigacijo po zahodni Evropi (Nemčija, Benelux), bi osvežil karte. Cena za dvoletno osveževanje je ugodna, vendar me skrbi kvaliteta teh kart.
Prepričan sem da je zahodna Evropa pokrita odlično, opazil pa sem, da je problem na Balkanu.
Spomlani sem ga uporabljal v Skopju, pa je boljše da ga nebi imel, neosvežene Nokia Maps karte na telefonu so bile boljše.
Ima kdo kaj izskušenj z njihovimi kartami za Balkan in z novimi članicami EU?
Že v naprej hvala za odgovore, pa upam da tema spada med mobilne naprave.
LP
Dobil sem 1,5 leti staro Navigon GPS napravo, s kartami iz leta Q2 2009. Ker bi jo potreboval za navigacijo po zahodni Evropi (Nemčija, Benelux), bi osvežil karte. Cena za dvoletno osveževanje je ugodna, vendar me skrbi kvaliteta teh kart.
Prepričan sem da je zahodna Evropa pokrita odlično, opazil pa sem, da je problem na Balkanu.
Spomlani sem ga uporabljal v Skopju, pa je boljše da ga nebi imel, neosvežene Nokia Maps karte na telefonu so bile boljše.
Ima kdo kaj izskušenj z njihovimi kartami za Balkan in z novimi članicami EU?
Že v naprej hvala za odgovore, pa upam da tema spada med mobilne naprave.
LP
jJack ::
So pokrili balkan v zadnje pol leta toliko, da se izplača kupiti karte. Preglej pokritost na Navigon spletni strani, imaš lepo opisano % koliko so pokrite.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacija za Android - Sygic vs NavigonOddelek: Pomoč in nasveti | 7572 (7102) | Mr.B |
» | GPS Navigacija - katero izbrat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6890 (4352) | Frenckie |
» | Navigacija NAVIGON (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 25587 (14717) | madmitch |
» | nakup navigacijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 8795 (7301) | gti85kw |
» | Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIOOddelek: Kaj kupiti | 13230 (12668) | zee |