» »

Divx, dvd predvajalo...

Divx, dvd predvajalo...

Luka Percic ::

Premišljam da bi sestavu nekaj tazga za televizijo (stvar bi bla stalno priklopljena na tv preko tv aut-a). Se pa tukaj pojavi par problemov z nadzorom zato me zanima:
-programček z katerim bi se dalo za vsako(ampak res s tudi najbolj špartansko) tipkovnico spreminjost namembnost (vseh) tipk.
-Dolžin kabla za tipkovnico in miško (ps2) bi me prišla 6m. A je to preveč? Bo sploh delovalo, ali pa bom deležen le rahlih motenj?

swar ::

Dons to delat je ze brezveze ker so ze nardil dvd predvajlanik ki zna brat tut divxe,razn ce je pa hobi pol pa kr...Probaj upravljat preko IRja ce ti bo ratalo,tudi sam iscem kak program di bi PC upravljajl preko remote controla npr winamp.A ma kdo kak tak proggy?

Luka Percic ::

Ja so naredil enga ki zna tudi divx predvajat vendar:
-cena na začetku (po moje) ne bo pod 100Ksit,
-verjetno bodo problemi tudi z podnapisi,
-na mojem predvajalu bi lahko potegnil podnapise kr direkt iz interneta,
-vse filme si presnamem na disk (sicer od drugega računalnika), tako da bi lahko preko mrežne predvajal filem ki ga imam na drugem računalniku.
-moje predvajalo bi me stalo le okoli 5Ksit (materjal pa kabel.., drugo že imam; moj zdajšnji (kmalu bivši) računalnik)
-Ja in ta stvar je (oziroma bo(če bo>:D-Evil Luka Veliki)) moj hobi:P,

Mislim da je kar zadosti razlogov..

Switch ::

Mene pa zanima ob tem, ali veste, če se da kupit ohišja DVD predvajalnikov kje v Sloveniji (ali jih je treba iti ukrasti v Philips>:D ). Ideja o modificiranem ohišju za DVDje (v katerem bi se sicer skrival računalnik) mi je skrajno všeč.
Luka Veliki: kupi si brezžično tipkovnico in miško, ki delujeta na IR (vse skupaj pride okoli 10k SIT), da ne boš kabla vlekel, ker bo to izgledalo skrajno grdo.

Xplicit ::

lahka pa nabavs en fin dlancnik in ga uporablas kot daljinc :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri avdio receiver za predvajanje flac (gapless) fm in mp3

Oddelek: Kaj kupiti
374450 (3726) umexteacher
»

Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10613106 (9814) CoreySteel
»

Kaj lahko počneš z WII

Oddelek: Konzole
112878 (2024) oberskitona
»

Nov "gizmo", ki kani nadomestiti miško

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
346193 (4071) zdobersek
»

Dell naj bi izbral Ubuntu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5711042 (9494) MrStein

Več podobnih tem