Forum » Omrežja in internet » Počasen YouTube
Počasen YouTube
techfreak :) ::
Pozdravljeni,
zanima me, kaj bi lahko bil razlog za počasno nalaganje videov na YouTube? Včasih sem lahko brez težav gledal 1080p videe, zdaj pa imam že kar nekaj časa težave tudi z 480p videi, občasno pa tudi 360p nalaga zelo počasi. Občasno mi celo uspe gledati 1080p, vendar je to zelo redko.
Na drugih spletnih straneh nimam teh težav, prav tako pa YT normalno deluje preko VPNja.
zanima me, kaj bi lahko bil razlog za počasno nalaganje videov na YouTube? Včasih sem lahko brez težav gledal 1080p videe, zdaj pa imam že kar nekaj časa težave tudi z 480p videi, občasno pa tudi 360p nalaga zelo počasi. Občasno mi celo uspe gledati 1080p, vendar je to zelo redko.
Na drugih spletnih straneh nimam teh težav, prav tako pa YT normalno deluje preko VPNja.
bluefish ::
YouTube ima vsake toliko težave s počasnim nalaganjem z določenih lokacij. Včasih je pomagalo, če si imel uporabniški račun in si spremenil svojo državo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za video obdelavo (snemanje namizja)?Oddelek: Programska oprema | 3737 (2422) | opeter |
» | Youtube zelo počasen (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10879 (7922) | HeMan |
» | Problem z YouTube (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14692 (12829) | AmokRun |
» | Siol Youtube capping (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13218 (9009) | Pesimist |
» | YouTube dviga ločljivost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8094 (6667) | Jaka83 |