Forum » Omrežja in internet » problem s internetno povezavo
problem s internetno povezavo
firbec ::
že nekaj dni se mi pojavlja težava in sicer ko se Pc postavi, internetna povezava deluje normalno (FTTH Siol modem deluje kot router) potem pa čez približno pol ure ne morem odpreti nobene strani več. Povezava je še vedno aktivna, neta pa ne morem uporabljati (IE, Mozilla, GoogleChrome - pri vseh je enako).
Sanja se mi ne, kaj bi lahko bilo narobe. In če PC resetiram, je spet vse OK, dokler ne mine pol ure, potem spet nikamor :( Nastavitev povezave že dolgo nisem spreminjal.
prosim za help
Sanja se mi ne, kaj bi lahko bilo narobe. In če PC resetiram, je spet vse OK, dokler ne mine pol ure, potem spet nikamor :( Nastavitev povezave že dolgo nisem spreminjal.
prosim za help
firbec ::
sem ga izklopil, isto s... non-stop imam vklopljenega, pa mi do zdaj še nikoli ni delal podobnih težav.
še ena fora - google search mi začuda za vsako iskano stvar takoj najde morje povezav, nobenega od teh linkov pa potem noče odpreti :(
še ena fora - google search mi začuda za vsako iskano stvar takoj najde morje povezav, nobenega od teh linkov pa potem noče odpreti :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email SMS alerts na mobiteluOddelek: Pomoč in nasveti | 4061 (1627) | Gunisms |
» | HTC Desire HD (ali kako je Symbian uporabnik prešel na Android)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3228 (1922) | damjan1980 |
» | Pomoč nuuujno ker sem brez slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (907) | Pyr0Beast |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5407 (5407) | Ziga Dolhar |
» | kateri firewall v sožitju z P2P??Oddelek: Programska oprema | 2143 (1611) | Jst |