Forum » Strojna oprema » namizni racunalni - problem
namizni racunalni - problem
n900 ::
Ok, računalnik je star kakšnih 5 let. Problem se je pojavil danes med poslušanjem muzike na youtube in sicer računalnik se sam od sebe na novo zažene, z muko pride nazaj v windowse in dela dokler ga spet ne obremenim.
Pogledam antivirus, bil je nek ultra star -> poženem v varnem zagonu odstranim tega in naložin nov antivirus. Pregleda mi disk in najde 2 okužena fajla in jih odstrani. Poženem normalno in spet winsi delajo dokler ne obremenim.
Odpru sm kišto kondiji zgledajo OK. Zanima me, s katerim programom bi sprobu ram oz. kak drug razlog kk popravit windowse, ker nebi rad formatiral.
Konfiguracija - win XP 265mb 120diska amd 2, 6proc se mi zdi.
Prosim za pomoc.
Pogledam antivirus, bil je nek ultra star -> poženem v varnem zagonu odstranim tega in naložin nov antivirus. Pregleda mi disk in najde 2 okužena fajla in jih odstrani. Poženem normalno in spet winsi delajo dokler ne obremenim.
Odpru sm kišto kondiji zgledajo OK. Zanima me, s katerim programom bi sprobu ram oz. kak drug razlog kk popravit windowse, ker nebi rad formatiral.
Konfiguracija - win XP 265mb 120diska amd 2, 6proc se mi zdi.
Prosim za pomoc.
speed fan - mi ne pokaze dobene temperature , a obstja se kak program da bi vidu to v winsih?
ventilatorji so bli brez praha
ventilatorji so bli brez praha
Sam sm studiru zdele , recimo ko sm odpru kišto je lavfala brez stranice recimo tuki bi mogla temperatura mal padit - se je isto ugašu.
Bom pa jutr sprobu ta PC wizard pa da vidimo a bo v mejah al ne.
Meja je neke med 50 in 65? Če je normalno?
Bom pa jutr sprobu ta PC wizard pa da vidimo a bo v mejah al ne.
Meja je neke med 50 in 65? Če je normalno?
Riff ::
ja kukur jaz vem pomen odprta kišta vsaj 10°C manj na komponentah, probaj sistem še z drugim napajalnikom
Blinder ::
če so tudi windowsi stari 5 let bi bil čas da se jih na novo inštalira. Provaj še kašen orthos prime al pa memtest
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Windowsi so stari cca. 5mescov celotn komp je pa tu nekje 5let.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: n900 ()
Siddh ::
vente dobro spucaj in preveri če delajo, tako kot treba, mogoče tudi novo termalno pasto na procesor in grafikuljo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | intel i5 2500k visoka temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2538 (2095) | Janac |
» | Izjemno počasen prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1431) | Zheegec |
» | C2D E8600 max.temp (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5501 (4570) | AapocalypseE |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3950 (3162) | antraxxx |
» | Igre se zatikajoOddelek: Igre | 1522 (1112) | ripmork |