» »

Nakup Wheya iz tujine

Nakup Wheya iz tujine

Temo vidijo: vsi
««
8 / 12
»»

MKC00 ::

Jaz sem v torek (26.2.) še pred 2 PM oddal naročilo na Myprotein in je bilo tudi že poravnano iz strani PayPal. Trenutno pa je status naročila še vedno "Processing" pri izdelkih pa "Waiting Despatch". Imate podobne izkušnje z Myprotein?
Sem nekaj bral, da znajo kar konkretno zamujat. Odgovarjajo na sporočila pa res tako, kot da jih dobijo 100k na dan.

Keyser Soze ::

Prvo naročilo?
OM, F, G!

Da.

Verjetno bodo zahtevali kakšno dokazilo o naslovu, kamor pošiljajo. Sken računa telefona, interneta, vode, ipd. Jaz sem jim posredoval pdf račun od Dinersa, ki je digitalno podpisan.

Pa je bilo OK.

Tako da... Preveri svoj profil oz. Message center, da nisi slučajno dobil kakšnega sporočila v rubriki In progress. Jaz sem ga namreč dobil, obvestila na mail pa ne. Če nimaš nič pa oddaj poizvedbo kaj je z naročilom.

P.S.: Imam filing da so malce preobremenjeni (ali pa preprosto leni), ampak komunikacija/tok informacij je res bolj švoh.
OM, F, G!

turk1990 ::

Sam sem oddal 2 naročila v pondeljek zvečer in eno v torek zvečer. 2 sta bila odposlana včera in eno danes.

Nimam nobenega sporočila na spletni strani (Message center). Na e-mail sem dobil le sporočilo "Myprotein Order Confirmation". Plačal sem pa preko Paypala.
Drugod po spletu sem prebral, da enim je vse fino in fajn, drugi imajo pa slabe izkušnje z njimi.

Oddaj poizvedbo.

Lahko da pa pač ni zaloge. Za prvič so pa meni napisali, da imajo takšno politiko, da preverjajo shipping adrese. Tako da... Malo potrpi. Ko enkrat odpošljejo hitro pride zadeva.
OM, F, G!

Sem konec lanskega leta v sredo naročil pri bulkpowders in je bilo v petek (v manj kot 48 urah) že dostavljeno. Bom še malo potrpel. Upam, da bo čim prej ker doma ni več zaloge :)
Hvala za info.

Je pa res, da zadnje čase sploh ne odgovarjajo. Poleg naročila, sem jim poslal še 3 sporočila, več kot teden nazaj in na niti eno nisem prejel odgovora.

GA_PI ::

Naj samo pohvalim Keyser-ja za korekten odnos, danes že prevzel robo ki sem jo naročil preko njega.

Rok Woot ::

Hmm zakaj pač ne pijete veliko sirotke? A ima preveč maščob, samo zanima me, nočem neke vojne.

ZaLoMaT ::

GA_PI je izjavil:

Naj samo pohvalim Keyser-ja za korekten odnos, danes že prevzel robo ki sem jo naročil preko njega.

+1, imam identično izkušnjo! Najlepša hvala Keyser Soze.

Assass1n ::

Rok Woot je izjavil:

Hmm zakaj pač ne pijete veliko sirotke? A ima preveč maščob, samo zanima me, nočem neke vojne.

Ker je zanič, pa fora proteinskega napitka je vsaj v mojih očeh, da po vožnji domov z treniga dobim beljakovine, ne da si bom doma še pol ure sir precejal. Luksus druge ni :)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

@GA_PI & ZaLoMat
NP, brezveze plačevat poštnine in višje cene če lahko na tak način prišparamo. Zadovoljstvo je itak objestransko. :D
OM, F, G!

Sem dobil odgovor od MP, da se opravičujejo za "delay" in da kot kaže tudi oni čakajo na dobavitelje. Težava pri tem se mi zdi ta, da ko sem naročal oz. oddal naročilo za nič ni pisalo, da ne bi bilo na zalogi (ker sicer niti naročit ne moraš), in imaš/imam pri tem občutek, da je vse na zalogi. Potem pa tak razlog zakaj nekaj še ni bilo odposlano.

Ali imajo pri Bulkpowders tudi take akcije, kot se pri MP sedaj izteka -50%?
Z Bulkpowders imam sicer do sedaj eno pozitivno izkušnjo (samo cene pri MP znajo bit nižje).

Ja, samo MP ima še Price Beater! Če ti uspe spravit produkt čez. >:D

P.S.: Samo -50% je kar omejen pri MP trenutno. Nič pametnega IMO nima omembe vrednega popusta v tem momentu. Treba počakat spet na kakšen generalni popust ala -20% na vse.
OM, F, G!

Če te prav razumem ima tudi Bulkpowders -50%?

Pri MP sem zase našel prave stvari v tej akciji. Zdaj pa najbrž celotno pošiljko zaradi enega izdelka (vrednega 3 GBP) čakam.

Ne, ne vem če ima BP tudi 50% skonto.

Pravim samo da ima MP garancijo najnižje cene (slično kot kakšen Bauhaus pri nas), samo imajo tako zategnjene pogoje poslovanja, da vprašanje če ti uspe sploh kje znižat cene.

Meni osebno so 250 EUR vredno naročilo poslali, en vzorec za slab 1 EUR pa še vedno čaka na zalogo. Tud če ga ne pošljejo (saj ga IMO ne bodo).:D
OM, F, G!

Vitamini so v akciji, to se mi je zdela edina pametna stvar na znizanju...180 tablet za 3,60 e

Assass1n je izjavil:

Rok Woot je izjavil:

Ker je zanič, pa fora proteinskega napitka je vsaj v mojih očeh, da po vožnji domov z treniga dobim beljakovine, ne da si bom doma še pol ure sir precejal. Luksus druge ni :)

Mislim, sej sirotko kupiš v flaši, v trgovini. Pač spiješ po treningu. Hmm okus pa res ni bohvejkaj, sam jaz sem se že kar navadil...

Lion29 ::

Mislim, sej sirotko kupiš v flaši, v trgovini

ja, sej ribo, pa puranji file tut dobis v trgovini.... ampak je predrago za to, kolko beljakovin dobis ven
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Liter sirotke v trgovini je 1€, si pa predstavlja, da bi se jo dalo dobiti še mnogo ceneje, glede na to, da jo vsako leto mlekarna zlije stran 150000 ton...

Lahko pa da je premalo koncentrirana, za nekega bodybuilderja, meni se zdi bolj naravna. Kot pravim nisem hotel ustvarit neke vojne, samo zanimalo me je zakaj tega noben ne uporablja.

v litru sirotke je bore malo beljakovin... zato pa se uporablja izvlecke sirotke v prahu ... da bi dobil zadostno kolicino beljakovin bi mogu spit nekaj litrov sirotke na dan... zelo, zelo neprakticno

Ja se mi je zdel, da bo tko. Koliko gramov beljakovin pa ponavadi pojeste po treningu in kaj trenirate?

Sirotka ima 12g beljakovin na liter, meni je dovolj, verjamem pa da mnogim ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rok Woot ()

za normalno moras pojesti nekje 0,8g/kg telesne teze na dan do 2,5 (tezki builderji)...

torej 60kg clovek bi moral na dan zauziti okoli 60g beljakovin... bolj kot je builder (misica pod stresom) vec jih mora ....

tak da zdaj pa si lahko naredis izracun ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

bajsibajsi ::

Saj je dovolj tudi za vecino "bodybuilderjev" na slo-tech. :) Po treningu papajo cca. 25-50g beljakovin + se kup drugega sranja pred treningom, med treningom, po treningu, pred spanjem, pred zajtrkom...itd. V kateri trgovini si zasledil to sirotko?

Se nisem poglablja v stvar... Ampak, na hitro pogledano, razmerje B:OH v sirotki je 1:4. V celoti cukr.

Ni glih najboljše. V bistvu super duper mini gainer in kot tak neprimeren za resno debato. Če bi hotel nekako zadostiti vnosu beljakovin s tem napitkom je davek vnosa simpl OH čisto previsok.
OM, F, G!

innerspace ::

...to verjetno mislis na "sirotko" v flasi(hladilnik z mlecnimi izdelki v marketu), ne pa koncentrata??

Tisto ni nic(protein-wise), ima verjeno kako koristno bakterijsko kulturo.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

O sirotki iz flaše trenutno teče debata. "Sirotka" v kanti je pa druga pesem.
OM, F, G!

Got it.
Nekoc sem pil neke EKO sirotke, bile so precej okusne(tudi "brezokusna" verzija) a presladke. Verjetno imajo poleg laktoze se kak dodan cuker za vecjo vsecnost.

Opazam, da nekateri niti ne preberejo vsebnosti flas iz katerih pijejo. Super:)

DrSergioDJ ::

Da se "vklopim" v debato.. je poleg wheya še kak način, kako dobiti proteine (s čim manj OH in maščob)? Pa da ni količinsko ogromno? (če je za spit niti ni problem) :)

Ker imam mali problem, kako spraviti vase priporočen (glede na mojo težo in vadbo) vnos proteinov dnevno (med 720kcal in 1000kcal naj bi imel proteinov, odvisno od rest day-a in workout day-a). Jem le 2-3x (ker se držim intermittent fastinga.. trenutno nekje 17-7 razmerje).

Če ni nič drugega kot whey, bom pač začel to piti :)
...

sej smo debatirali zgoraj.... med drugimi imas na razpolago se grahove beljakovine, konopljine, sojine...

DrSergioDJ je izjavil:

Če ni nič drugega kot whey, bom pač začel to piti :)

Imas se mnogo drugih opcij. Kar pobrskaj.

Če pogledamo iz zornega kota vsebnosti hranil na enoto teže, je "prašek" IMO edina opcija resna oz. sprejemljiva opcija.

Izolat wheya (za ostale sorte proteinov niti ne vem kakšne so vsebnosti), 90% plus vsebnosti proteinov v suhi snovi, minimalno maščobe in OH. Skratka...Karkoli drugega (koncentrati, ready to drink, proteinske ploščice, ipd.) je že "sklepanje" kompromisov.

Če se gre za to, da želiš pokrit samo manjko proteinov na dnevni bazi.
OM, F, G!

Se precej strinjam, sicer je odvisno od zelja in potreb posameznika, v kombinaciji z nacinom prehranjevanja.

Naj bo jasno vsaj, da gre za prehranska dopolnila, se pravi dodatke k redni hrani in nje dopolnitev, v primeru posebnih potreb(+sport, specificne diete,..).
Izolat(90%+) in koncentrat se za neprofesionalca ne razlikujeta bistzveno, z izjemami, kot je ketoza iz raznih razlogov(hujsanje, experiment, sladkorna, tumorji...).

Ce naj obstajajo OH v prahu, naj obstajajo tudi beljakovine v prahu:)

innerspace je izjavil:

Ce naj obstajajo OH v prahu, naj obstajajo tudi beljakovine v prahu:)

Tole mi pa še nikoli ni svanulo.

Mater vola. 100% OH v prahu vsak klinc z veseljem poje. Ko pa pridemo do proteinov v prahu, se začne pa kemija oz. magija.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

DrSergioDJ ::

Keyser Soze je izjavil:

Če pogledamo iz zornega kota vsebnosti hranil na enoto teže, je "prašek" IMO edina opcija resna oz. sprejemljiva opcija.

Izolat wheya (za ostale sorte proteinov niti ne vem kakšne so vsebnosti), 90% plus vsebnosti proteinov v suhi snovi, minimalno maščobe in OH. Skratka...Karkoli drugega (koncentrati, ready to drink, proteinske ploščice, ipd.) je že "sklepanje" kompromisov.

Če se gre za to, da želiš pokrit samo manjko proteinov na dnevni bazi.

Ja, gre se samo za manjko proteinov, OH in maščobe niti ni problem dobiti :)
...

thramos ::

Tudi beljakovin ni noben problem dobiti z navadno hrano. Še posebej če nisi 100+ kg bodybuilder, ki se pripravlja na Mr. Olympio. Vsi ostali brez težav zadovoljimo svoje potrebe po beljakovinah, ki pač niso tolikšne, kakor propagirajo preprodajalci športne prehrane.

Poleg tega pri navadni, zdravi prehrani dobiš zraven še cel kup potrebnih mikro hranil in ponavadi je okusnejša ter bolj nasitna. Seveda imajo praški tudi pluse, ponavadi ceno in praktičnost ... ampak nujni nikakor niso, še posebej ne za amaterske fitneserje.

Looooooka ::

Se ngre za amaterske fitneserje.
Gre se zgolj za prakticnost.
jaz definitivno "rajsi" pojem vse svoje beljakovine, hidrate in mascobe v obliki "trde" prezvecljive hrane. Ampak ti moras jest veckrat na dan, ker gre dosti vsega kar stlacis vase lepo ven na drugem koncu. In ce v zivljenju pocnes se kaj drugega kot to, da si kuhas 6-7 obrokov na dan jih pojes in pospravis za sabo se ti pac ne splaca.
S polnim zelodcem pa ponavadi tud ni glih nek zur it na fitness in po moznosti obremenjevat trebusne med tem, ko prebavljas tisto kosilo.
Gre se zgolj za prakticnost. Kolicina, cas in denar v primerjavi z nekim realisticnim ciljem.
Prakticnost se pa zgolj samo povecuje ce spadas med "hard gainerje" in ti kile nikakor ne grejo gor(ker zves, da imas v pizdi prebavo ceprav ti vsi debeluhi ze celo zivljenje govorijo blago tebi...) :)
Aja pa z razlogom na praskih pise "dodatek k prehrani" in ne nadomestilo vseh obrokov :)
Babe na dietah to ful rade pozabijo.

Kako je na MP s točkami. Če prav razumem je 1 točka = 1 GBP pri naslednjem nakupu?
Če imaš npr. 10 točk in bo naslednje naročilo skupaj 20 GBP in izkoristiš vseh 10 točk bo skupaj za plačilo 10 GBP? Deluje to tako ali kako drugače?

:D

Sem šel zdajle preverit. 0,01 GBP je ena točka.:))
OM, F, G!

Aha, da. Makes sense. 100 točk "converts to" 1 GBP :)
Nisem prej dovolj pozorno prebral.

Še eno vprašanje glede MP.
Končno so odposlali naročilo in dobil sem e-mail s podatki o pošiljki. V e-mailu je za naslov samo ulica, hišna številka in poštna številka (brez Države in Mesta), tracking number je pa MHI-....in nekaj. Na strani pa piše, da naj bi za Slovenijo dostavljal DPD. Ali je pri ostalih bilo enako/podobno?

ja

error7891 ::

Zanima me, koliko kaj porabite na mesec denarja za te prehrambene dodatke?
Na myprotein.com sem pogledal priporočeni jedilnik http://www.myprotein.com/your-goals/mus... in če bi užival čisto vse tiste dodatke, ki so tam našteti in upošteval, koliko je potrebno zaužiti na dan, sem izračunal da to znese malo manj kot 250EUR na mesec.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Saj ne potrebuješ vsega tega.
Na strani je pač nek plan, ki ponudi kar se le da veliko produktov, da potem folk v prepričanju hitrega napredka to kupuje.

krOOokO ::

Impact Whey Protein Strawberry Cream je z mlekom skoraj neprebavljiv, na srečo je z vodo malo boljši ampak vseeno komaj spijem tistih 2-3ml, najslabši okus od vseh proteinov kar sem jih do sedaj poiskusil.
Skoraj zagotovo sem izbral najslabši možen okus, drugič bo potrebno kaj drugega, ker je skoraj zagotovo boljše.

_IKE_ ::

@DrSergioDJ.....Poleg martina ti bi svetoval še branje brada......

@error7891.......edini strošek prehranskih dodatkov zajema whey brez okusa in omega3. Mesečni strošek pa je cca 20 eur...

Osebno že kar nekaj časa preferiram whey brez okusa, predvsem zaradi tega ker ga dodajam čokolinu, kosmičem, muslijem, kakavu...

_IKE_ je izjavil:

Osebno že kar nekaj časa preferiram whey brez okusa, predvsem zaradi tega ker ga dodajam čokolinu, kosmičem, muslijem, kakavu...

Do sedaj sem kar nekaj let vztrajal pri čokoladnih okusih različnih proizvajalcev, ker so bili najbolj bullet proof. Sem pa sedaj prešaltal na tale unflavoured whey od myprotein in moram rečt, da sem bil prav prijetno presenečen nad tem kako sploh ni zanič.

Če bi ga mešal z mlekom (sam uporabljam vodo) bi bil IMO kot "putrček". Sem moral it prav preverit koliko maščob ima ker mi je bilo v über čudno kako na koncu zategne po maslu.

Moram ta vikend malo poeksperimentirat z peko, ipd., s temle wheyem. Zna bit kar dobro kar pride ven.

@krOOokO
HyPro od AllStars ima baje zelo dobre sadne okuse. Deluxe verzija se mi zdi.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

Moje naročilo iz MP in tracking number trenutni status prikazuje(ta) -> Wed 06/03/2013 22:06: Delivery Agent - GERMANY (Received in destination country)
A je to res normalen status za pošiljko iz MP? :|
««
8 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KATERE PROTEINE (WHEY)

Oddelek: Loža
4819435 (8012) ramiz?!
»