Forum » Šport » Nakup Wheya iz tujine
Nakup Wheya iz tujine
Temo vidijo: vsi
krOOokO ::
Lion, ti pa res ne veš kaj bi rad, zadnjič si napisal rajši se pušča € v slo kot v tujini.
Drugače pa še nisi slišal za google? http://www.google.si/search?q=discount+...
Drugače pa še nisi slišal za google? http://www.google.si/search?q=discount+...
Ima kdo kaj izkušenj s temi kekci?
Naročil sem pred 5 dnevi, vendar sem dobil mail da z plačilom nekaj ni v redu, napisali so, naj popravim neke detajle ali dam novo kartico.
Sem dal novo kartico, vse vnesel (pod payments details), vendar je pri številki naročila še vedno stara.
Sem jim napisal email pred 2 dnevoma (piše da odgovorijo v največ 24h), ampam do danes nič.
Malo prej sem jim jebal vse po spisku, upam da bo kaj.
Naročil sem pred 5 dnevi, vendar sem dobil mail da z plačilom nekaj ni v redu, napisali so, naj popravim neke detajle ali dam novo kartico.
Sem dal novo kartico, vse vnesel (pod payments details), vendar je pri številki naročila še vedno stara.
Sem jim napisal email pred 2 dnevoma (piše da odgovorijo v največ 24h), ampam do danes nič.
Malo prej sem jim jebal vse po spisku, upam da bo kaj.
Lion29 ::
in kaj ti zdaj ne odgovarja?
a ker ti niso odgovorili cez vikend?
a ker ti niso odgovorili cez vikend?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Looooooka ::
Paypal dobis takoj? :D
Odpres racun, dodas kartico in gasa.
Problem je ce si zelis nakazati preko TRR-ja.
Tisto je pa mozno, da ti nakazejo samo med delovnikom. Razen ce majo avtomatizirano...kar pa dvomim, ker meni niso nakazali "takoj" ampak sele naslednji dan :)
Odpres racun, dodas kartico in gasa.
Problem je ce si zelis nakazati preko TRR-ja.
Tisto je pa mozno, da ti nakazejo samo med delovnikom. Razen ce majo avtomatizirano...kar pa dvomim, ker meni niso nakazali "takoj" ampak sele naslednji dan :)
Lion29, ja zakaj ne puščaš € v slo, če si to napisal?
So mi odgovorili čez vikend na 1 email, vendar na 2 čakam že veliko več kot 24h, kot imajo napisano.
Aha, potem bom sedaj naredil PP in naročil na kakšni drugi strani.
Kaj pa je drugače boljšega pri paypalu kot če imaš recimo kreditno kartico?
So mi odgovorili čez vikend na 1 email, vendar na 2 čakam že veliko več kot 24h, kot imajo napisano.
Aha, potem bom sedaj naredil PP in naročil na kakšni drugi strani.
Kaj pa je drugače boljšega pri paypalu kot če imaš recimo kreditno kartico?
@krOOokO: jaz nisem kot nekateri tle gor, ki na vse pretege zagovarjajo svoja stalisca, tudi ko vejo, da imajo narobe...
pac malo sem prechekiral... in dobil sojine beljakovine precej ceneje kot pri nas, predvsem s kuponi... pa glede na to, da hitro odposljejo in da je postnina precej ugodna, ne vidim problemov
pac malo sem prechekiral... in dobil sojine beljakovine precej ceneje kot pri nas, predvsem s kuponi... pa glede na to, da hitro odposljejo in da je postnina precej ugodna, ne vidim problemov
Keyser Soze ::
Sam sem redni uporabnik THEja. Pač, cena/B je bila najboljša, pol sem se jih pa še navadil (če s omejim na whey).
Sedaj me pa zanima če je kdo naročal že kaj v večjih količinah kje iz tujine. 10kg +? Ponavadi so cene precej bolj ugodne + imaš konkretno zalogo.
Sedaj me pa zanima če je kdo naročal že kaj v večjih količinah kje iz tujine. 10kg +? Ponavadi so cene precej bolj ugodne + imaš konkretno zalogo.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
innerspace ::
Keyser Soze je izjavil:
Sam sem redni uporabnik THEja. Pač, cena/B je bila najboljša, pol sem se jih pa še navadil (če s omejim na whey).
Tudi jaz sem najprej kupoval THE izdelke, predvsem zaradi okusa in dostopnosti(trgovina 5 min stran).
Potem pa sem spoznal muc3ka in myprotein, zdaj kupujem samo se tukaj, morda obcasno pri THE, ko imajo dober popust na whey.
Narocil sem ze 10+ kg, do 25 kg je postnina 6ojrov. Splaca se vohat za popusti ter uporabljat kode, komot prisparas po 30% na ze najnizjih cenah.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
Aha, fino, bom vzel na znanje.
Ampak, mene je zanimala bolj informacija, če kdo kupuje bolj bulk pakiranja. Se pravi 10kg v eni vrečki npr. Lahko tudi več. Take pakunge so namreč bile kar fino cenejše na enoto teže, če jih primerjamo s klasičnimi 2kg+ vrečkami oz. kantami.
Ampak, mene je zanimala bolj informacija, če kdo kupuje bolj bulk pakiranja. Se pravi 10kg v eni vrečki npr. Lahko tudi več. Take pakunge so namreč bile kar fino cenejše na enoto teže, če jih primerjamo s klasičnimi 2kg+ vrečkami oz. kantami.
OM, F, G!
_IKE_ ::
Keyser Soze
V Evropi boš stežka našel 5+kg vreče, izven evrope v us, nz aus se najdejo a se ti nakup ne izplača....
Ko sem nekaj ( precej ) časa nazaj iskal podobne zadeve so imeli 25kg vreče samo neki poljaki.....Kako pa je s kvaliteto pa ne vem....
Me pa čudi da se mlekarne ne spravijo v lastno izdelavo wheya, oprema in "material" imajo namreč pri roki ...
V Evropi boš stežka našel 5+kg vreče, izven evrope v us, nz aus se najdejo a se ti nakup ne izplača....
Ko sem nekaj ( precej ) časa nazaj iskal podobne zadeve so imeli 25kg vreče samo neki poljaki.....Kako pa je s kvaliteto pa ne vem....
Me pa čudi da se mlekarne ne spravijo v lastno izdelavo wheya, oprema in "material" imajo namreč pri roki ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
Jp, glih tam doli, daleč spodaj v AUS, sem zasledil takšne pakunge. Pa tudi kar konkretno razliko v cenah, glede na splošno razširjene pakunge.
V EU pa ni in ni za zvohat tega. Načeloma, če požreš cca. 70g+ wheya na dan, pa da nisi edini pri bajti, ki to je, kar pomeni da si kmalu na 100g+ skupne porabe na dan, bi bila večja pakunga kar dobrodošla zadeva. 5kg bi recimo držalo nekje slaba dva meseca.
P.S.: Tudi meni ni jasno, zakaj ne gre kakšna Slo fabrka v to. Glede na čedalje večjo popularnost "praškov". Samo vidim, da folk rajši konzumira Nupo, Herbalife, ipd. "eksotike" po oderuških cenah.
V EU pa ni in ni za zvohat tega. Načeloma, če požreš cca. 70g+ wheya na dan, pa da nisi edini pri bajti, ki to je, kar pomeni da si kmalu na 100g+ skupne porabe na dan, bi bila večja pakunga kar dobrodošla zadeva. 5kg bi recimo držalo nekje slaba dva meseca.
P.S.: Tudi meni ni jasno, zakaj ne gre kakšna Slo fabrka v to. Glede na čedalje večjo popularnost "praškov". Samo vidim, da folk rajši konzumira Nupo, Herbalife, ipd. "eksotike" po oderuških cenah.
OM, F, G!
Marc` ::
Keyser Soze, sploh ne premišljuj dvakrat. Na hitro sem pogledal na googlu in sem najcenejšo 10kg pakungo v AUS našel za preračunano nekje dobrih 124€ (whey koncentrat). To ceno brez problemov dosežeš na myprotein...na grobo sem preračunal na Impact whey 2x5 kg skupaj s poštnino in trenutno dostopnim kuponom za -15 % prideš na nekje 118€. Če vzameš unflavoured verzijo pa prideš na samo 93 € za 10kg s poštnino vred, kar je nora cena. Kvaliteta tega izdelka pa ni vprašljiva, še posebej za ta p/p, je pa tudi veliko reviewov. Če hočeš maksimalni % beljakovin, vzami unflavoured, ki je preko 80, čokolada npr. pa je nekje 8 % manj, kar je za rekreativce še v redu. Če želiš izolate pa cene seveda primerno narastejo. Zbiraš tudi loyalty točke...če zapraviš recimo 100 funtov, je to 100 točk, kar je 1 funt popusta na naslednjem naročilu. Ni ne vem kaj, ampak se ti popusti lahko seštevajo s kuponi, ki so vedno kje na netu in kak dodaten evro prihranka ne škodi.
bluefish ::
Kaj je sploh finta pri izolatih?
Recimo razlika med:
http://www.myprotein.com/sports-nutriti... - Impact Whey Protein
http://www.myprotein.com/sports-nutriti... - Impact Whey Isolate
Recimo razlika med:
ja samo da imas vec beljakovin notri.. nic drugega...
Marc` ::
Kot rečeno, izolat ima 90+ % beljakovin in je skoraj brez maščob in ogljikovih hidratov, odvisno ali je z okusom ali ne. Za večino ljudi ni bistvene razlike, so pa izolati primerni za ljudi, ki so alergični na laktozo ali imajo večje prebavne motnje pri navadnem wheyu. Oglaševalci seveda naredijo svoje, ampak je navaden whey več kot dovolj dober vir.
thramos ::
Predvsem toleranca na laktozo je lahko težava pri navadnem wheyu ja. Če nimaš težav s par grami laktoze dnevno (v našem okolju redkost), potem ne bo popolnoma nobene razlike.
No, razen če verjameš MaxxBučkam in želiš zase samo optimalen napredek, potem veš da je izolat TOP.
No, razen če verjameš MaxxBučkam in želiš zase samo optimalen napredek, potem veš da je izolat TOP.
Kaj je sploh finta pri izolatih?
Recimo razlika med:
Drugacna aminokislinska sestava, manj OH in M, vecji % B.
Izolat je primernejsi za ketonsko dieto, recimo.
lymph ::
Sem danes dobil izolat, pošiljka je prišla 6 dni po naročilu. S poštnino vred je 2.5 kg vreča stala 47 EUR kar je kar dosti ceneje, kokar stanejo konkurenčni izolati tukaj pri nas. Bom definitivno še naročal pri myprotein.
Okus je jagoda in je kr uredu, zmeša se neverjetno hitro (če primerjam z Gold Wheyom od ON). Glede na to, da ne prenašam laktoze preveč dobro, je tole res super deal zame.
Okus je jagoda in je kr uredu, zmeša se neverjetno hitro (če primerjam z Gold Wheyom od ON). Glede na to, da ne prenašam laktoze preveč dobro, je tole res super deal zame.
"Belief is immune to counter example."
jaz sem tudi dobil sojine beljakovine (brez okusa 2,5kg) in kreatin (glukonat, 0.5kg) s postnino vred za manj kot 30eur... po 6ih dnevih...
beljakovine se dobro mesajo... okus pa je (po pricanju osebe, ki pozna sojine napitke) tipicno sojin... nic posebnega.. no meni je je gross..
beljakovine se dobro mesajo... okus pa je (po pricanju osebe, ki pozna sojine napitke) tipicno sojin... nic posebnega.. no meni je je gross..
2,5kg + kreatin za manj kot 30EUR? Lepo, lepo... Če ne bi bila tale soja malce na sumljivi strani, bi z veseljem jedel tole.
Kar se tiče okusa pa, soja kot soja. Glih en užitek ni, je pa vseeno bolj okusno kot so bili včasih prvi wheyi. Sam take zanič wheye ponavadi kar zgoltam v enem šusu. Bolj kot se šparaš, slabše je.
Kar se tiče okusa pa, soja kot soja. Glih en užitek ni, je pa vseeno bolj okusno kot so bili včasih prvi wheyi. Sam take zanič wheye ponavadi kar zgoltam v enem šusu. Bolj kot se šparaš, slabše je.
OM, F, G!
Če ne bi bila tale soja malce na sumljivi strani
kaj mislis s tem? sojine beljakovne so eden izmed najboljsih virov beljakovin (predvsem pri vegetarjancih sploh pa veganih)
Imas grahove, rizeve pa konopljine. Obstaja tudi mix vsega, ime je Vegan Blend.
Poglej kaj je bolj poceni, trenutno dobis konopljine beljakovine po 22,4 funte/ 2,5 kg. Zelo dobra cena.
Poglej kaj je bolj poceni, trenutno dobis konopljine beljakovine po 22,4 funte/ 2,5 kg. Zelo dobra cena.
ma sem gledal tudi grahove.... bolj me zanima pol tej stranski ucinki, o katerih nisem vedel nic... glede na to, da brat uziva veliko soijinih nadomestkov, ker je alergicen na mleko bi to moral vedet
Ne vem, kaj ti rect...whey izolat ni alergen, saj nima laktoze(potrebno preverit sestavo).
Jaz bi vzel mesanico vseh, ce bi hotel vege beljakovine...Ali pa jajcne(whole egg(mastne) in eggwhite, razmerje odvisno od diete).
Jaz bi vzel mesanico vseh, ce bi hotel vege beljakovine...Ali pa jajcne(whole egg(mastne) in eggwhite, razmerje odvisno od diete).
on je blago alergicen na jagode, mocno na jajca in na mleko se mu popravlja... ne sme imeti lecitina in mlecnih beljakovin... sicer je ze imel whey beljakovine in ni imel nekih reakcij, sam ni temu za zaupat tako
Pol pa naj se ne zeza, konoplja FTW!
Jaz sem imel problem z nekim Herbalife shejkom, alergicna reakcija na kozi(koprivnica) in blage otekline na vratu in obrazu. Jeba.
Ko sem pogledal sestavo, je bilo not toliko kandidatov, da ga nisem vec povohal; smeti.
Jaz sem imel problem z nekim Herbalife shejkom, alergicna reakcija na kozi(koprivnica) in blage otekline na vratu in obrazu. Jeba.
Ko sem pogledal sestavo, je bilo not toliko kandidatov, da ga nisem vec povohal; smeti.
uh kurc... to pa ni kar tako...a grahove so pa ok?
Mislim, glih enih enoznačnih raziskav par let nazaj ni bilo - potem sem pa nehal spremljat zadevo. Mogoče obstajajo kakšne nove raziskave, ki so že dale jasne rezultate.
Jaz jih pač iz preventivnega razloga ne jem. Sem pa tja, če glih nabašem na njih.
P.S.: Hemp pa resno sucks kar se tiče okusa. Vsaj meni. Revež tist, ki mu kaj drugega ne preostane.
OM, F, G!
TRIROG ::
Bo kdo v kratkem kaj naročal iz myprotein.com?
Rabil bi eno kanto arašidovega masla.
Prevzem bi izvedel po možnosti iz LJ ali okolice - lahko tudi avansiram plačilo.
lp...
Rabil bi eno kanto arašidovega masla.
Prevzem bi izvedel po možnosti iz LJ ali okolice - lahko tudi avansiram plačilo.
lp...
gendale ::
3454-4879-4AFC
tuki je ena discount coda za myprotein.com (ne piše za kolk % )
sicer v mailu piše, da je samo za mene, ampak če kdo hoče, naj kar proba
velja do 22.02.
tuki je ena discount coda za myprotein.com (ne piše za kolk % )
sicer v mailu piše, da je samo za mene, ampak če kdo hoče, naj kar proba
velja do 22.02.
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Aha, tole sem tudi jaz dobil, vendar še nisem prečekiral kaj mi prinaša. Dvomim da kaj več kot 15% na celoten nakup. Mystery discount.
OM, F, G!
Ja, drugače kot resno ne bo šlo, če hočem dobit robo.
Povej magari na ZS kaj rabiš (količino) oz. daj link do produkta, pa se bomo zmenil.
Povej magari na ZS kaj rabiš (količino) oz. daj link do produkta, pa se bomo zmenil.
OM, F, G!
P.S.: Če kdo rabi še kaj naj sporoči. Sam bom naročal impact whey - brez okusa in smooth čokolado, pa morda še kakšno drobnarijo. Klinc, več kot je ceneje je. Pa poštnino si lahko delimo na kilažo magari.
OM, F, G!
Zadnjič sem res nekaj jaz zajebal z plačilom, sem naročil še 1. in NESPOSOBNEŽI po 5 delovnih dneh KONČNO pošljejo.
Dostava je pa ekspresna kot kaže, v ponedljek zjutraj so poslali, danes ob 5.00 prispela v LJ, in ob 6.40 že bila v dostavi.
Zanima pa me, kdaj bo pošilka prišla, možno da že danes? Ker je pisalo v torek da je predvideni rok dostave 25.2, vendar kot kaže bo hitreje, upam da vsaj do jutri (sem pa iz Zasavja).
Pokličejo kaj preden dostavijo?
Dostava je pa ekspresna kot kaže, v ponedljek zjutraj so poslali, danes ob 5.00 prispela v LJ, in ob 6.40 že bila v dostavi.
Zanima pa me, kdaj bo pošilka prišla, možno da že danes? Ker je pisalo v torek da je predvideni rok dostave 25.2, vendar kot kaže bo hitreje, upam da vsaj do jutri (sem pa iz Zasavja).
Pokličejo kaj preden dostavijo?
gendale ::
je še ena fora, vsaj včasih je bla, če na kaki drugi strani najdeš isti izdelek ceneje, ti ga prodajo po tej ceni (popusti se obračunajo kasneje)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
Zadeva naročena. Tdaj pa držim pesti, da je zaloga in da se kje kaj ne zgubi. Al pa da poštar ne poje vsega.
OM, F, G!
Piše da je bilo danes ob 11 dostavljeno in podpisano z moje strani, kljub temu, da ni bilo nikogar doma.
Pa sem bral da DPD to redno dela in ponareja podpise, sem jih klical pa je rekla da se ji kurir ne javi, da me bo kasneje poklicala ko izve kam je dostavil paket.
Nesposobneži..
Pa sem bral da DPD to redno dela in ponareja podpise, sem jih klical pa je rekla da se ji kurir ne javi, da me bo kasneje poklicala ko izve kam je dostavil paket.
Nesposobneži..
Kurir na mojem koncu je popolnoma korekten in prijazen, ocitno imate kakega salabajzerja na vasem koncu.
Poklici se enkrat, naj ti pove stevilko dostavljalca in ga vprasaj kdo je prejel robo.
Mene je vedno poklical, ce sva se zgresila, sva se pac zmenila za naslednji dan in uro.
Mene je vedno poklical, ce sva se zgresila, sva se pac zmenila za naslednji dan in uro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KATERE PROTEINE (WHEY)Oddelek: Loža | 19435 (8012) | ramiz?! |
» | Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28057 (24461) | kakob |
» | Proteini.si mnenjeOddelek: Šport | 12533 (8098) | Steinkauz |
» | Skuta namesto proteinovOddelek: Šport | 9584 (8640) | Looooooka |
» | MAMMUT proteiniOddelek: Loža | 9368 (8601) | alexa-lol |