Forum » Operacijski sistemi » Win XP in CD okno
Win XP in CD okno
aliado ::
Živijo!
Ali kdo ve kako za vedno onesposobit tisto okno, ki se pojavi ko vstavim cd? V registru mogoče?
LP
Ali kdo ve kako za vedno onesposobit tisto okno, ki se pojavi ko vstavim cd? V registru mogoče?
LP
WiseBear ::
v Start/Run napiši: gpedit.msc
pol daš konfiguracija računalnika/skrbniške predloge/System/Turn off Autoplay-daš omogočeno
LP
pol daš konfiguracija računalnika/skrbniške predloge/System/Turn off Autoplay-daš omogočeno
LP
Te nastavitve ki si mi dal onemogoči autoplay. Jaz ne bi onegogočal autoplay ampak mi gre na živce, ker mi za vsak nov cd odpre okno tudi ko cd nima autorun-a!
LP
LP
Buggy ::
Pojdi na My computer > desni klik na CD-rom > properties. V zavihku AutoPlay pa si za razlicne formate izberi razlicne akcije (v tvojem primeru: Mixed content > take no action)
Hvala za odgovor. Sem nastavil. Ampak mi vseeno vedno odpre browser tudi če imam nastavljeno "Take no action". Edino če onemogočim autoplay mi nič ne odpre. Kako se pa določi autoplay za posamezen CD-rom?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft zakrpal 22 hroščevOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3243 (2310) | Jst |
» | Samodejni zagon vstavljenega CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (1057) | zzbm |
» | Windows xp - autoplayOddelek: Operacijski sistemi | 1379 (1179) | MRB0rYS |
» | Problem z Autorun v WinXp!Oddelek: Pomoč in nasveti | 843 (792) | sash |
» | Cudne tezave z CD-ROM-om pod WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1663 (1457) | Buggy |