» »

Samodejni zagon vstavljenega CDja

Samodejni zagon vstavljenega CDja

BIackSun ::

Še nedavno nazaj me je ob vsakem vstavljanju CDja v enoto vprašalo kaj naj naredi (odpre raziskovalec, odpre zvočne datoteke z Media Playerjem, ...), zdaj pa sem opazil, da tega ne počne več. Tudi CDjev, ki so se prej samodejno zagnali (s programsko in strojno opremo), se zdaj ne zaženejo več. Vse je treba naredit z Raziskovalcem. Ko me je računalnik vprašal kaj naj naredi ob vstavljenem CDju, sem vedno kliknil "prekliči".
Kaj lahko naredim, če sploh kaj, da bi bilo stanje kot prej?

LP

Virko ::

V raziskovalcu izberi CD-ROM pogon, klikni desno tipko na miški, izberi lastnosti in poglej pod zavihek "samodejni zagon"

Modri dirkač ::

Kakšni so pa CD-ji s strojno opremo?:D
Everybody lies!

nodrim ::

kaj bi ti zdej rad ... bi rad imel samodejni zagon al ne ... ker si napisu, da si prej itak vedno kliku Prekliči ...

drugače pejt v meni Start in izberi Run(Zaženi) in vpiši gpedit.msc ... odpre se okno Group Policy ..
v njem na levi izberi Computer Configuration in nato še Administrative templates in še System ..
potem na desni poišči vrstico Turn off Autoplay ... če nočeš imeti Autoplaya CD-jev moraš to nastaviti na Enabled ... če hočeš imeti Autoplay pa naj bo na not configured ali na disabled ... (desni gumb in Properties in izbereš ustrezno možnost) ...

Kr nekdo ::

kulj, thankx

men je tut pomagalo

lp

zzbm ::

Meni pa napiše:

Inicializacija snap-ina ni uspela.
Ime: neznano
CLSID:{8FCOB734-AOE1-11D1-A7D3-0000F87571E3}

Help!
Če kaj ne vem, pa vprašam!

Vredno ogleda ...