Forum » Operacijski sistemi » hibernating
hibernating
Lucifix ::
A kdo ve zakaj se pojavlja ta težava:
ko pritisnem tipko hibernate se mi računalnik lepo ugasne. Ko ga spet prižgem in po nekaj časa spet pritisnem tipko hibernate se mi računalnik noče ogasnit, oz. vse zmrzne. Vedno mi drugič zašteka. Na voljo imam še kar nekaj GB diska.
ko pritisnem tipko hibernate se mi računalnik lepo ugasne. Ko ga spet prižgem in po nekaj časa spet pritisnem tipko hibernate se mi računalnik noče ogasnit, oz. vse zmrzne. Vedno mi drugič zašteka. Na voljo imam še kar nekaj GB diska.
ferjan ::
ko je že ravno odprta tema "hibernating"...
Meni po zagonu iz hibernacije (w2k sp3) ne deluje miška (ps2)...andrej?
Meni po zagonu iz hibernacije (w2k sp3) ne deluje miška (ps2)...andrej?
CaqKa ::
ferjan... odinštaliraj drivere za miško.. to e je meni pri moji a4 tech brezžični dogajalo... brez driverov je delala vredi.. drugače pa ne... a4 support pa me tui ni jebal...
lucifix: a to greš preko start menija pa daš hibernacijo al maš kak na knof kot praviš nareto?
lucifix: a to greš preko start menija pa daš hibernacijo al maš kak na knof kot praviš nareto?
ferjan ::
hm...govorim o običajni miški, "PS/2 compatible mouse" za katero je driver napisal Microsoft sam in ga priložil operacijskemu sistemu....tako, da je problem verjetno nekje drugje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | genius wireless keyboardOddelek: Pomoč in nasveti | 846 (740) | smex3 |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10631 (7384) | techfreak :) |
» | Avtomatski izklop PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1755) | jjohny |
» | Hibernate namesto Stand-by v Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1408 (1165) | andrej |
» | Hibernate je zgino!Oddelek: Operacijski sistemi | 1331 (1135) | OZZY |