Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Autorun v WinXp!
Problem z Autorun v WinXp!
mare87 ::
Pred nekaj časa sem se z bratom pogovarjal " Zdaj ko sem si znova naložil WinXp bo pa spet nekaj začelo zafrkavat..." Si uredim nekaj dokumentov in slik probam en Cd, ki se ni htel SAM zagnat. Si rečem " eh mogoče pa moram znova zagnat Xp-ja... Zažanam znova in probam par Cd-jev. Spet ni htelo mlet. Grem pogledat Dma. Vse štima. Med tem nisem nič nalagal oz. spreminjal nobenih nastavitev. Vglavnem noben Cd se noče več sam zagnat. Kaj je narobe oz. kako to rešit?
lp!
lp!
Superca stvar dela Tisti nasveti na google mi niso kaj dosti pomagali, zato sem zbrisal vse možne NoDriveTypeAutoRun ključe in je začelo špilat. Hvala za pomoč!
LP!
LP!
sash ::
da ne odpiram nove teme, me nekaj zanima in sicer ko pri XP-jih vstavim CD v pogon in CD NIMA autoruna gore mi dajo windowsi gor eno okno ko imam možnost zbire z čem bom ofnal/predvajal/... CD. Mene pa zanima kako uredit ta menu, ker se mi je not zajedla ena zadeva ki pa sem je pred časom deinštaliral ampak tu not je pa ostala in bi jo rad zbrisal
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
R33D3M33R ::
Dolpotegni Tweak UI z microsoftovega pejđa www.microsoft.com in potem imaš na izbiro meni My computer-->Autoplay in lahko manipuliraš s tem
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Lahko pa tudi tako narediš: Greš pod računalnik, orodja, možnosti mape in oblike datotek. Tam zbrišeš tiste datoteke, ki jih je tisti program uporabljal. Če nebo šlo z Tweak UI probaj to metodo. Sicer pa lahko Autoplay izbereš že sedaj. Moj računalnik -> tisti pogon, ki uporabljaš za Cd-rom -> lastnosti -> Autoplay. Upam, da sva ti pomagala.
LP!
LP!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare87 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dropbox ponuja do 4,5 GB prostora brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26049 (17928) | Ajrina |
» | Nekakšen problem z usb vhodom ali gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 807 (682) | amigo_no1 |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3696 (3078) | rockrose |
» | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4356 (3192) | AtaStrumf |
» | Tweakanje Windows sistemaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4034 (3267) | fahrenGONE |