Forum » Operacijski sistemi » windows 7/XP dualboot
windows 7/XP dualboot
Siddh ::
torej imam windows 7 in XP v dualboot, primarni sistem je windows 7
zagon xpja poteka vedno brez problema, pravtako je potekal zagon 7 vedno brez problema, dokler nisem naložil xp.
vse skupaj sem uredil z programom easybcd ali nekaj takega, prvi dan je potekalo vse normalno, obadva sistema sta se lepo zagnala.
Danes pa poskusim bootat v windows 7 in mi kar ne uspe, poskusil sem z vsemi orodji, ki so priložena v windows in naj bi pomagal sistemu "okrevat"
nič ni pomagalo, sistem še vedno nekaj sekund lepo brez problemov se nalaga, nato pa se računalnik kar ugasne in spet zažene.
zagon xpja poteka vedno brez problema, pravtako je potekal zagon 7 vedno brez problema, dokler nisem naložil xp.
vse skupaj sem uredil z programom easybcd ali nekaj takega, prvi dan je potekalo vse normalno, obadva sistema sta se lepo zagnala.
Danes pa poskusim bootat v windows 7 in mi kar ne uspe, poskusil sem z vsemi orodji, ki so priložena v windows in naj bi pomagal sistemu "okrevat"
nič ni pomagalo, sistem še vedno nekaj sekund lepo brez problemov se nalaga, nato pa se računalnik kar ugasne in spet zažene.
Enron x86 ::
Si dal vsak sistem na svojo particijo (c, e)? V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da se kakšne datoteke prepišejo, in potem pride do konfliktov.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 22210 (14919) | MrStein |
» | Menjava maticne, procesorja in rama (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5264 (4168) | creed |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1352 (1118) | boris22 |
» | Dual boot med Win7 in XPOddelek: Operacijski sistemi | 3027 (2448) | kmetek |
» | Pomoč pri reinštalaciji sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 866 (716) | Chessman |