Forum » Pomoč in nasveti » HP Mini 110-3500 - pocen zaslon
HP Mini 110-3500 - pocen zaslon
mikic007 ::
Pozdrav,
imam tezavo z doticnim netbookom, po tocno 2 tednih uporabe je pocil zaslon. Zgodilo se je iz ljubega mira, brez vsake sile. Po uporabi (priblizno 1,5 ure) sem ga zaprl, povsem normalno z obema rokama, ga prestavil na rob mize in naprej uporabljal stacionarni racunalnik. Po kake pol ure sem netbook znova odprl (prijel sem kot vedno na sredini ekrana) in ob prijavi videl, da je pocil v zgornjem in spodnjem levem kotu, ekran pa je neuporaben nekje do tretjine povrsine.
Natancno sem obrazlozil, da ne bi poslusal, da je to moja napaka in ce je imel mogoce kdo podobno izkusnjo. Drugace imam 7 let star Dellov laptop let in se vedno dela kot urca in vem, kako z njimi ravnati.
Ta netbook smo kupili za preproste naloge za obdobje 3 mesecev, zdrzal pa ni niti enega.
Moje vprasanje je, ali me bodo na HPju/trgovini klasicno zavrnili, ali je kaksna moznost za reklamacijo (na netu sem nasel precej podobnih pritozb)? Kaksne so moje moznosti, glede na to, da gre za ociten nateg s strani HPja in stran vrzen denar?
Hvala za vas cas!
imam tezavo z doticnim netbookom, po tocno 2 tednih uporabe je pocil zaslon. Zgodilo se je iz ljubega mira, brez vsake sile. Po uporabi (priblizno 1,5 ure) sem ga zaprl, povsem normalno z obema rokama, ga prestavil na rob mize in naprej uporabljal stacionarni racunalnik. Po kake pol ure sem netbook znova odprl (prijel sem kot vedno na sredini ekrana) in ob prijavi videl, da je pocil v zgornjem in spodnjem levem kotu, ekran pa je neuporaben nekje do tretjine povrsine.
Natancno sem obrazlozil, da ne bi poslusal, da je to moja napaka in ce je imel mogoce kdo podobno izkusnjo. Drugace imam 7 let star Dellov laptop let in se vedno dela kot urca in vem, kako z njimi ravnati.
Ta netbook smo kupili za preproste naloge za obdobje 3 mesecev, zdrzal pa ni niti enega.
Moje vprasanje je, ali me bodo na HPju/trgovini klasicno zavrnili, ali je kaksna moznost za reklamacijo (na netu sem nasel precej podobnih pritozb)? Kaksne so moje moznosti, glede na to, da gre za ociten nateg s strani HPja in stran vrzen denar?
Hvala za vas cas!
mat xxl ::
Ne vem trditve, ki jih ti navajaš so smešne ! Skratka samo od sebe ne poči ker nima stekla na zaslonu ! Tudi sami imamo v firmi tak mini že ene 8 mesecev in to ravno z namenom, da se z njim hodi po sejmih, se ga meče na tla, nosi na plažo na mivko in tipka po njem z slanimi rokami, skrtaka za notesnik, ki ga ni škoda. In ja letel je že po tleh, je že svetleče ohišje lepo popraskano in ko sem tvoj post prebral sem ga vzel v roke in na silo kar lepo pokrivil malo ekran, preveč se ne da, ker je močna plastika in nič ni počilo, vse dela BP, tako, da zgodbicam, sem ga grdo pogledal in je počil sam ne verjamem !
Šimpanz ::
Točno tako samo od sebe nič ne poči. Na servisu ti bodo garancijsko popravilo sigurno zavrnili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrnitev garancije zaradi počenega zaslona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19707 (9092) | slon |
» | Prihaja Gorilla Glass 6, safir pa je umrlOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10355 (7093) | Magic1 |
» | Trenutno MOCNO odsvetujem nakup Sony Xperia Z telefonov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48178 (29214) | b787 |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8968 (6814) | Zheegec |
» | počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7922 (4741) | 49106 |